Celebrity mali v aukciách úspech

Adela & Sajfa

Za stretnutie s celebritami sú ochotní ľudia slušne zaplatiť. Ukazuje to prvý štvrťrok fungovania projektu benefičných elektronických aukcií na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk. Dražitelia v ňom majú možnosť získať exkluzívne tovary, služby či zážitky, vrátane spoločných aktivít so známymi osobnosťami. Celá takto získaná suma pritom ide ľuďom v núdzi, mimovládnym organizáciám, nadáciám či záujmovým združeniam.

Rekord zatiaľ drží e-aukcia Dopravného podniku Bratislava, ktorý ponúkol večierok vo svojej Vianočnej električke a získal tak 700 eur pre Pracovno-socializačné centrum Lepší svet. Hneď po nej ale v rebríčku nasledujú slovenské osobnosti, ktoré ponúkli do dražby samé seba.

Za raňajky s Adelou a Sajfom zaplatil vydražiteľ 415 eur, najvyššia ponuka za súkromnú ohňovú šou Zdenky Prednej bola 400 eur a posedenie po predstavení s Adym Hajdu prinieslo 322 eur. Pomoc ale prišla aj zo zahraničia v podobe dresu podpísaného futbalistom Alexandrom Patom, ktorý pomohol získať na dobrý cieľ 310 eur.

 

 

Slovenské osobnosti, ktoré pomohli cez aukcie.ludialudom.sk

osobnosť

aktivita

získaná suma

príjemca

Adela a Sajfa spoločné raňajky 415,- Nadácia Kvapka nádeje
Zdenka Predná ohňová šou 400,- mnohodetná rodina v núdzi
Ady Hajdu predstavenie a posedenie po jeho skončení 322,- slobodná mamička s postihnutým synom
Petra Ficová fotenie 304,- Nadácia Kvapka nádeje
Milan Kolcun súkromná prehliadka Košíc pre dvoch 200,- autor pripravujúci vydanie lexikónu panovníkov

 

Od stredy 20. 2. 2013 vstupuje projekt benefičných e-aukcií do novej fázy. Vyhlásiť ich už bude môcť každý užívateľ portálu ĽudiaĽuďom.sk, a to či už v prospech svojej vlastnej výzvy alebo v prospech niekoho iného.

„Je to nový nástroj pre príjemcov, ako osloviť nových darcov. Ale je to aj spôsob, ako pomôcť niekomu tým, že v jeho prospech zorganizujem e-aukciu či už svojich služieb a produktov, alebo hoc aj vecí, ktorých som ochotný sa vzdať.  Každý cent ide na presne určenú výzvu na ĽudiaĽuďom.sk,“ hovorí Roland Kyška, výkonný riaditeľ 4people, n. o., ktorá portál prevádzkuje. Ako dodáva, výziev na portáli, ktoré potrebujú podporu, je stále veľa.

Len pred niekoľkými dňami pribudla jedna od Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v Petržalke. Pred niekoľkými dňami vyhorela ich chránená dielňa Impulz, kam denne dochádzalo 16 klientov, aby pri príprave sviečok, pohľadníc či iných drobných predmetov našli zmysel života a privyrobili si aspoň nejaké to euro k biednemu dôchodku. Niektoré z mála predmetov, ktoré oheň nezničil združenie ponúklo do e-aukcie, ktorú dražitelia nájdu na aukcie.ludialudom.sk.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 5

Pomôžte Impulzu vrátiť sa do života!

Ľudia s mentálnym postihnutím - klienti a zamestnanci Pracovno - socializačného centra Impulz stratili svoj druhý domov. Nešťastný skrat v zásuvke spôsobil rozsiahly požiar, ktorý im zničil vynovené priestory. Len nedávno sa do nich nasťahovali a svojpomocne si ich upravili a zútulnili. Prišli tak nielen o svoje zázemie, ale aj o možnosť si v chránených dielňach privyrobiť nejaké euro k invalidnému dôchodku.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu