Cibulková, Šatan a Golonka v dražbe!

X1

Prstene za víťazstvo v Stanley Cupe, trofeje, dresy, lopty, podpiskartky.. Všetky tieto a mnohé ďalšie športové artefakty sú vo svete rôznych dražieb veľkým lákadlom. Zdá sa, že ani na Slovensku za týmto trendom nezaostávame. Minimálne o tom svedčí pohľad na darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk, kde momentálne nájdete hneď niekoľko aukcií s vecami od známych slovenských športovcov.

 

38 838 dolárov. To je suma, ktorú prednedávnom zaplatil nemenovaný zberateľ v aukcii za hokejku skvelého útočníka Wayna Gretzkého, s ktorou ako trinásťročný dosiahol tisíci gól v kariére. Aj keď je pomerne utopické predpokladať, že by sa táto suma mohla prekonať, na výber je skutočne slušná zbierka vecí od slovenských športovcov, ktoré môžete vydražiť.

 

Medzi najzaujímavejšie z nich patria úplne novučičké tenisky zo špeciálnej kolekcie tenistky Dominiky Cibulkovej, ktoré aj vlastnoručne podpísala. V prípade, že máte inú veľkosť nohy, ako Dominika (37,5), nezúfajte. Vydražiť si môžete aj tričko s originálnym krytom na iPhone  5, taktiež s podobizňou našej úspešnej tenistky. Pre hokejových fanúšikov je pripravená aukcia podpísaného dresu Miroslava Šatana, originálneho puku zo Zápasu hviezd KHL z Bratislavy, či podpísaná hokejka Libora Hudáčka. „Samostatnou kategóriou sú tri športové artefakty, ktoré do aukcií venovala legenda slovenského hokeja Jozef Golonka. Ide o sadu troch pukov, dve hokejky a dres. Všetky aukcie boli vyhlásené v prospech výziev na pomoc krízovým centrám,“ povedal manažér benefičných aukcií Tomáš Mácha.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 2

Pomôžte opusteným mamám s deťmi z Náruče záchrany zažiť pravú olympijskú zimu

Zažite zábavu na Familiáde a doprajte športové zážitky deťom z Náruče záchrany. Okrem zbierky vyradeného športového oblečenia a potrieb, ktoré sa bude konať počas celého februára v nákupnom centre na Zlatých pieskoch, sa uskutoční aj dražba osobných vecí známych osobností a športovcov. Na webovej stránke Ludialudom.sk bude mať od 8. februára každý záujemca možnosť vydražiť si napríklad tenisky Laciho Strikea, Hokejku Libora Hudáčka, Hokejový puk Jozefa Golonku, hokejový puk All Star Game, hokejku ci dres od klubu HC SLOVAN Bratislava. ĎAKUJEME!

Podporiť výzvu

Image 16

Dúha pre deti a matky v kríze

Našou snahou je vytvoriť príjemné, útulné, plne funkčné a tým aj bezpečné prostredie deťom, ktoré u nás nachádzajú svoj prechodný domov.

Podporiť výzvu

Image 23

Schodiskový výťah - dofinancovanie

V našom Krízovom centre sme koncom roka 2013 nainštalovali schodiskový výťah až do 3. podlažia, nakoľko okrem dvoch zamestnancov so zdravotným postihnutím sa častokrát stretávame s klientmi, ktorí majú problémy s pohybovým aparátom. Mnohokrát je to aj v dôsledku fyzického týrania, či bitky.Ppríspevok zo strany štátu na túto pomôcku ako organizácia dostať nemôžeme, našli sme sponzorov, ktorí nám umožnili tento pomerne drahý "špás" namontovať. Cena výťahu bola 7 400 EUR. Na celkovú úhradu nám však chýba ešte 550 EUR. Preto sme privítali možnosť zúčastniť sa aukcie a uvedenú sumu skúsiť získať.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu