Darujte ten najlepší darček na celý život nie len sebe, ale aj ostatným

Darček na celý život (9)

Mať zdravé deti je tým najväčším darom. Súčasné vedecké poznatky ukazujú, že pre zdravé napredovanie detí má genetika a poznanie ich genetického potenciálu veľký význam. Genetické ochorenia sú kategóriou ochorení, ktorých časť je možné odhaliť no veľa z nich je stále náročné liečiť, či vyliečiť. Náklady na liečbu mnohonásobne prekračujú bežné rozpočty rodín.  Spoločnosť, ktorá sa zaoberá  genetickými analýzami DNA4fit sa rozhodla dlhodobo podporovať takéto rodiny a ich deti. V spolupráci s naším portálom ĽudiaĽuďom.sk pripravili projekt 12 MESIAČIKOV, v ktorom počas 12tich mesiacov venujú 12Eur z každej predanej genetickej analýzy na konkrétny príbeh dieťatka s genetickým ochorením.

PočDarček na celý život (9)as decembra 2020 bude podporených 5 príbehov, nájdete ich na konci tohto blogu. V nasledujúcom roku poputuje pomoc ďalším 12 detičkám, každý mesiac pomôžeme jednému z nich.

Ich rodičia sa pasujú so životom tak ako vedia, snažia sa tak ako každí iní rodičia prispieť k čo najkrajšiemu životu svojim deťom. Nie je to ľahké ani psychicky ani finančne. Môžeme im pomôcť. Kúpou DNA analýzy môžete prispieť k zdraviu svojej rodiny, ale teraz aj k zdraviu detičkám, ktoré to akútne potrebujú. My im okrem 12Eur z každej jednej predanej analýzy venujeme aj naše genetické testy. Lebo aj poznanie genetických predispozícií v oblastiach ako je metabolizmus, výživa a vitamíny môže pomôcť v ich zdravšom vývoji. Každý príbeh môžete finančným darom podporiť  aj vy. 

„Rok 2020, nám ukázal aké dôležité je zdravie. My ako spoločnosť sa snažíme dlhodobo podporovať myšlienku preventívnej zdravotnej starostlivosti a medicíny na základe faktov, lebo to je cesta k výraznému zlepšeniu imunity, vitality a zdravia celej populácie. V prípadoch, v ktorých je pre navrátenie zdravia už nevyhnutná liečba, sme pripravení pomáhať. Preto je projekt 12Mesiačikov štartovacím projektom, v ktorom chceme pomáhať v liečbe detí s genetickými ochoreniami. Týmto projektom určite nekončíme, skôr začíname našu cestu dlhodobej pomoci tam kde je potrebná.“ hovorí Pavol Pavlovič, riaditeľ spoločnosti DNA4fit.

Pomôcť môže ktokoľvek aj tým, že bude tieto príbehy zdieľať a šíriť medzi iných dobrých ľudí s pridaním heštegov #12mesiacikov a #ludialudom.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 32

Pomôžte Brunkovi

BRUNO trpí nevyliečiteľnou genetickou chorobou s názvom Spinálna svalová atrofia - SMA II.typu. Nechodí, nestojí, nelozí, neplazí sa, sám sa neposadí. V októbri mal tri roky a nastupuje do materskej školy s osobným asistentom. Okrem nákladných rehabilitácií, ktoré pozostávajú z rehabilitačných pobytov 4 x do roka a denných ambulantných rehabilitácií, potrebuje Brunko množstvo rehabilitačných pomôcok, ktorých sumy sa šplhajú na tisícky euro za jednu pomôcku, ktoré nám poisťovňa neprepláca. Nemali sme to šťastie ako štyri detičky zo Slovenska s rovnakou diagnózou a génová terapia nás minula o dva mesiace. Keď sme sa o nej dozvedeli a kontaktovali lekárov v Bostone mal 2 roky a 2 mesiace. Lekári nám oznámili, že nám liečbu už podať nemôžu pretože podaná mohla byť do 2 rokov hoci Bruno spĺňal váhový limit. A tak pokračujeme v boji so zákernou chorobou rehabilitáciami a zabezpečovaním Brunkovi všetkého čo potrebuje k skvalitneniu života.

Podporiť výzvu

Image 17

Rehabilitačný pobyt

Rehabilitačný pobyt pre Tamarku

Podporiť výzvu

Image 9

Zbierka pre našu Milotku a jej pokroky

Peniažky, ktoré budú vyzbierané použijeme na rehabilitačné pobyty, ktoré by mohli počet nasledujúcich operácíi našej Milotky zmierniť.

Podporiť výzvu

Image 30

Liečba pre Sofi v Mexiku

Sme 4-členná rodina staršia dcérka Natálka ma 4 roky je zdravá. Sofi ma 2 roky no toľko šťastia nemala, má vážnu diagnózu (spina bifida) razštiep chrbtice z hydrocefaulom. Manžel pracuje no ja som doma zo Sofi kedže navštevujeme neustále lekárov a rehabilitačné zariadenia.

Podporiť výzvu

Image 9

Miuškina cesta k lepšiemu životu

,, Vytrvalosť je tajomstvom všetkých víťazstiev . ,, Victor Hugo

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu