E-aukcia zvýši šance vašej výzvy na úspech

Príjemcovia, jednotlivci i organizácie, môžu svoju výzvu podporiť aj elektronickou aukciou. Zvýšia tak šance k naplneniu vytúženej sumy. A to je predsa to, o čo nám ide.

Čo teda môže byť predmetom aukcie?

Predstavivosti sa medze nekladú, vaše možnosti sú naozaj široké. Pokiaľ ste jednotlivec, zamyslite sa nad tým, čo by vás asi v ponuke oslovilo, v prípade, že by ste si z nej chceli niečo zakúpiť.

Môže ísť o zaujímavé predmety z vášho bytu, nástenný obraz či umeleckú fotografiu. Pokiaľ ste domácimi majstrami a váš dom je plný ručných výrobkov, môžete ich skúsiť vydražiť v u nás.

Odporúčame Vám inšpirovať sa staršími aukciami, napríklad obraz Maják alebo drevorezba Dvaja.

Organizácie majú tiež more možností. Zaujímavými propagačnými predmetami (tričká, hrnčeky, tašky, atď.) by sa vám určite podarilo čo – to vyzbierať. Pokiaľ ste v rámci svojich workshopov zhotovovali zaujímavé predmety (obrazy, mozaiky, patchworky, handrové bábiky, atď.), poprípade výsledkom vašej činnosti sú CD, knižky, dokumenty, ich zverejnením na stránke ĽudiaĽuďom.sk v sekcii aukcie dokážete podporiť vlastnú výzvu. Určite budete milo prekvapení, ako túto možnosť využila nadácia Kvapka nádeje alebo chránená dielňa Impulz.

Mnohé organizácie úzko spolupracujú so zaujímavými a vplyvnými ľuďmi, ktorí by tiež boli ochotní niečo venovať do aukcie, poprípade takýto ľudia sú priamo členmi organizácie.

Riaditeľka už spomínanej nadácie Kvapka nádeje vydražila obed s ňou samotnou, na ktorom ste sa mohli všeličo zaujímavé podozvedať. Adela a Sajfa zas privítali jedného šťastlivca v rannej šou vo Fun rádiu. No nedali by ste sa aj vy pozvať na takéto raňajky?

Čo ešte môžete vyskúšať?

Oslovte podnikateľov z vášho okolia- hotely, reštaurácie, kozmetické salóny. Určite by niektorý z nich rád prispel do aukcie. Podporil by tým výzvu z vlastného regiónu a zároveň by sa zviditeľnil v rámci internetovej komunity, ktorá našu stránku navštevuje. To je predsa férová ponuka. No nie?


Žaneta Halászová podporuje výzvy

Image 4

CEEV Živica – zmena prichádza zvnútra

Staňte sa podporovateľom CEEV Živica a spolupodieľajte sa na zmene, ktorá vychádza z vnútra. Motivujeme k zmenám v školách, vytvárame priestor na hlbší kontakt so sebou, predstavujeme inšpiratívne príklady, odpovedáme na eko-otázky...

Podporiť výzvu

Image 3

Pomoc pre Riška - na rehabilitačný pobyt KLIM THERAPY

Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorým nie je ľahostajný osud iných.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu