Farby, deti, sny… alebo workshop s maliarom Robertom Hromcom

IMG_0367

480 Eur. Presne toľko sa podarilo vyzbierať pre malú Natálku, ktorá trpí DMO prostredníctvom šiestich benefičných aukcií, ktoré niesli jeden spoločný názov –  Namaľovanie obrazu spoločne s maliarom Robertom Hromcom pre vaše dieťa. Hoci sa aukcie konali ešte pred Vianocami, samotný maliarsky workshop sa podarilo pre časovú zaneprázdnenosť všetkých aktérov uskutočniť až ostatnú sobotu, 22.3.2014.
V ateliéri maliara Roberta Hromca sa to od desiatej hodiny rannej hemžilo deťmi, nadšenými dospelými, farbami, štetcami a snami… Práve sny a túžby boli totiž motívom, na ktoré mali deti maľovať svoje obrazy… Ako sa im to podarilo už posúďte sami.  V priloženom videu nájdete aj krátky rozhovor s Robertom Hromcom.

 

 

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 25

Natálka

Malá Natálka vyrastala ako jej rovesníci, po roku však prišla krutá rana. Prvé mesiace bolo všetko v poriadku, no zrazu sa nám život obrátil naruby. Reč je o Natálke ktorá sa pred 6-timi rokmi narodila ako druhé vytúžené dieťa. Bola krásna a zdravá ako repa, až kým jej ako ročnej nediagnostikovali detskú mozgovú obrnu.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu