Farby, deti, sny… alebo workshop s maliarom Robertom Hromcom

IMG_0367

480 Eur. Presne toľko sa podarilo vyzbierať pre malú Natálku, ktorá trpí DMO prostredníctvom šiestich benefičných aukcií, ktoré niesli jeden spoločný názov –  Namaľovanie obrazu spoločne s maliarom Robertom Hromcom pre vaše dieťa. Hoci sa aukcie konali ešte pred Vianocami, samotný maliarsky workshop sa podarilo pre časovú zaneprázdnenosť všetkých aktérov uskutočniť až ostatnú sobotu, 22.3.2014.
V ateliéri maliara Roberta Hromca sa to od desiatej hodiny rannej hemžilo deťmi, nadšenými dospelými, farbami, štetcami a snami… Práve sny a túžby boli totiž motívom, na ktoré mali deti maľovať svoje obrazy… Ako sa im to podarilo už posúďte sami.  V priloženom videu nájdete aj krátky rozhovor s Robertom Hromcom.

 

 

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 25

Natálka

Malá Natálka vyrastala ako jej rovesníci, po roku však prišla krutá rana. Prvé mesiace bolo všetko v poriadku, no zrazu sa nám život obrátil naruby. Reč je o Natálke ktorá sa pred 6-timi rokmi narodila ako druhé vytúžené dieťa. Bola krásna a zdravá ako repa, až kým jej ako ročnej nediagnostikovali detskú mozgovú obrnu.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu