Je dobojované

VYZVYx

Jún – mesiac detí. Presne tak sme nazvali našu celomesačnú aktivitu, ktorá bola spojená s veľkým súbojom osobností. Patróni troch detských výziev, Zuzka Haasová, Robo Papp a Miro Jaroš, sa po celú túto dobu snažili získať čo najviac peňazí v prospech svojej výzvy. Po 29 dňovom súťažení je dobojované.

796 Eur. To je výsledná suma, ktorú sa podarilo vyzbierať v prospech výziev malého Alexa, MiškyNatálky. Celkovo najúspešnejšou výzvou sa stala tá, ktorej patrónom bol spevák Robo Papp, čiže výzva malej Mišky, ktorá sa narodila predčasne, už v šiestom mesiaci.  V jej prospech sa podarilo vyzbierať 397€.

V poradí druhou najúspešnejšou výzvou sa stala žiadosť o finančnú pomoc malého Alexa, ktorý trpí DMO. Na jeho výzvu na portáli ĽudiaĽuďom.sk pribudlo 315€ a to najmä vďaka pomoci jeho patrónky, Zuzky Haasovej.

Na treťom mieste skončila výzva malej Natálky, ktorá má stále otvorenú ľavú ruku a nemá vyvinutý úchopový reflex. V jej prospech sa najmä za pomoci Mira Jaroša podarilo vyzbierať 84€.

 

Aj keď má tento súboj svojho víťaza, skutočnými víťazmi sú všetky deti. A práve pre tie je prichystaná veľká párty, ktorá sa uskutoční 8.7.2014 o 17:00 v areáli reštaurácie Rančík na Starohájskej 35 v Bratislave. Pripravené je občerstvenie, zábava, hry, darčeky a skvelý koncert Zuzky, Roba a Mira. Už teraz sa je skutočne na čo tešiť.

P.S.: Napriek skončeniu súťaže medzi našimi celebritami, získať vstupenku na túto detskú párty je stále možné. Stačí len prispieť aspoň jedným eurom v prospech výzvy malej Mišky – www.ludialudom.sk/miska, Natálky – www.ludialudom.sk/natalka alebo Alexa – www.ludialudom.sk/alex a automaticky získate celorodinnú vstupenku. Doprajte vašim deťom zážitok, na ktorý len tak nezabudnú.


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 72

MIŠKA 650g

VOLÁM SA MIŠKA, NARODILA SOM SA VEĽMI SKORO V 24TT (6.MESIAC) S HMOTNOSŤOU 650G. DNES MÁM 28,5 MESIACOV (KORIG. 25 MES) A VÁHU 7KG. SOM NA ÚROVNI NOVORODENCA, NEVIEM SA OTÁČAŤ, SEDIEŤ, DRŽAŤ HRAČKY, NO NAJVIAC MA BRZDÍ ZRAK. NOSÍM OKULIARE, VIDÍM LEN NA VEĽMI KRÁTKU VZDIALENOSŤ, NESLEDUJEM PREDMETY, LEBO MOJA HLAVIČKA NEVIE SPRACOVAŤ PRENOS OBRAZU. POKROKY SÚ ZANEDBATEĽNÉ. MOJE DIAGNÓZY SÚ DETSKÁ MOZGOVÁ OBRNA - KVADRUSPASTICKÁ FORMA, DANDY-WALKER VARIANT, SEKUNDÁRNA EPILEPSIA, BRONCHOPULMONÁLNA DYSPLÁZIA, MALNUTRÍCIA, RETINOPATIA, ŤAŽKÁ MYOPIA (DIOPTRIE -14!),... POTREBUJEM PROSTRIEDKY NA SÚKROMNÉ REHABILITAČNÉ CENTRUM ADELI ALEBO RENONA. ĎAKUJEM.

Podporiť výzvu

Image 26

Nádej pre ALEXA- HOPE FOR ALEX

Príbeh malého chlapčeka, ktorý môže chytiť za srdce... Budte aj Vy malou nádejou pre Alexa.

Podporiť výzvu

Image 25

Pomoc pre moju dcerku

pomozte nam,prosim, zlepsit rehabilitaciami zivot mojej dcerky.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu