Koncert Spev pre Afriku 2013

Bratislava 19. novembra 2013. – Koncom novembra sa už siedmy krát uskutoční benefičný koncert na podporu jezuitských diel v Afrike, tento rok bude podpora smerovať do Južného Sudánu.  Benefičný koncert „Spev pre Afriku“ sa uskutoční v nedeľu 24. novembra 2013 o 19:30 v Kostole Najsvätejšieho Spasiteľa v Bratislave. Na koncerte vystúpia spevácke zbory Magis, Chorus Salvatoris a Chorus Augustini, ako aj komorný súbor Collegium Musicum Salvatoris. Koncert bude vysielať aj rádio Lumen.

 

Šesť predchádzajúcich rokov tohto diela už pomohlo zabezpečiť prostriedky na rôzne potreby prevádzky Centra Nádeje Loyola v Togu (napr. vzdelávanie v oblasti výživy a distribúcia nutričných balíčkov, preventívne programy pre mladých, nákup liekov a potravín, podpora detí z domácností postihnutých AIDS, mikropôžičky pre drobné podnikanie). Tento rok bude podpora smerovať do Južného Sudánu. Jezuitské misie tam rozbehli viacero aktivít a organizátori benefičného koncertu by radi podporili vzdelávanie miestnych obyvateľov, na ktoré nemajú financie. Vzdelanie je totiž pre nich bránou k lepšiemu, kvalitnejšiemu životu a zároveň základným kameňom trvalého rozvoja regiónu. A pre nás istotou, že naša podpora má zmysel.

 

Koncert „Spev pre Afriku“ sa uskutoční v nedeľu 24. novembra 2013 o 19:30 v Kostole Najsvätejšieho Spasiteľa v Bratislave. Vystúpia na ňom spevácke zbory Magis a Chorus Salvatoris z jezuitského kostola, komorný súbor Collegium Musicum Salvatoris a spevácky zbor Chorus Augustini. Koncert bude naživo vysielať rádio Lumen.

 

Okrem príspevku na koncerte bude možné prispieť na vzdelávanie chudobných aj zaslaním daru na výzvu na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Zapojenie slovenskej rehole Spoločnosti Ježišovej (jezuitov) je zárukou, že všetky peniaze určené na pomoc skutočne nájdu svojho adresáta.

 


Zuzana Smekalova podporuje výzvy

Image 1

Spev pre Afriku 2013

Koncom novembra sa už siedmy krát uskutoční benefičný koncert na podporu jezuitských diel v Afrike, tento rok bude podpora smerovať do Južného Sudánu. Benefičný koncert „Spev pre Afriku“ sa uskutoční v nedeľu 24. novembra 2013 o 19:30 v Kostole Najsvätejšieho Spasiteľa v Bratislave. Na koncerte vystúpia spevácke zbory Magis, Chorus Salvatoris a Chorus Augustini, ako aj komorný súbor Collegium Musicum Salvatoris. Koncert bude vysielať aj rádio Lumen.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu