Kto blúdi, nie je stratený

Neviem kto povedal, že priznať strach je slabosť. Lebo podľa mňa, hanbou je potláčať svoje pocity. Každý z nás má totiž právo cítiť sa tak, ako sa cíti. A ak to má pomôcť, tak chvíľami môže spadnúť aj na samé dno. Napokon, má to aj svoje výhody. Lepšie sa z neho odráža…

No mnohí sa rozhodnú nerozhodnúť sa, lebo majú strach, že sa rozhodnú zle. Zúfalou snahou nechať si všetky možnosti otvorené sa účinne uzavrú pred plnou realizáciou seba ako ľudskej bytosti. Chcú svoj kus koláča aj mať, aj ho zjesť. No nechcú tomu nič obetovať.

Ale nikto nie je ostrovom samým pre seba, každý je kusom pevniny, kusom súše. Súčasťou človečenstva. A preto sa nikdy nepýtaj, komu zvonia do hrobu aj keď ti hovoria, že zvonia tebe.

Napokon, aj vtedy musíš spraviť to, o čom sa nazdávaš, že už nie je v tvojich silách. No môžeš mať strach, ale nesmieš sa báť.

Lebo neexistujú žiadne hranice, ani pre city, ani pre myšlienky.

Lebo kto blúdi, ešte nie je stratený…


Marci V.K. podporuje výzvy

Image 65

...Sama so štyrmi deťmi

Dobrý deň. Volám sa Anka, mám 34 rokov a som sama so štyrmi deťmi na rodičovskej dovolenke. Nachádzam sa v zúfalej situácii a nemám nikoho, kto by mi pomohol.

Podporiť výzvu

Image 54

... DOPLATOK ZA LIEKY, ZDRAVOTNÚ STAROSTLIVOSŤ A ZLEPŠENIE KVALITY ŽIVOTA...

Sama pomáha druhým vo svojom vlastnom občianskom združení, píše projekty pre tých, ktorí to potrebujú..pomôžme jej aj MY... Marcela je mladá 31 ročná žena, ktorá za posledné tri roky strávila v nemocnici viac ako 220 dní, je ťažko zdravotne postihnutá, má za sebou 18 operácií a jej zdravotná dokumentácia váži neuveriteľných 3,5 kg. Je jednou z tých, ktorí by potrebovali finančnú pomoc na privysoké doplatky za lieky, doplácanie zdravotných úkonov, liečení či kvôli cestovnému do nemocníc a na vyšetrenia.

Podporiť výzvu

Image 41

Bojujeme zo všetkých síl - pomôžte nám aj Vy

Degeneratívne ochorenie mozgu, praktická slepota, mentálny postih, spastická kvadruparéza ....diagnózy, ktoré našim dvom deťom nedovolia žiť život plný detských radostí. Branka a Zorku sprevádzajú v živote veľké komplikácie avšak statočne, hoci často so slzami v očiach, žijú svoj život ako malí bojovníci.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu