ĽudiaĽuďom.sk partnerom projektu Detský čin roka 2013

DCR baner-300x300 (2)

Celé leto sme Vám na blogu prinášali príbehy detí, ktoré svojím konaním šíria dobro medzi ľuďmi. Chceli sme vás navnadiť na jeseň plnú detských dobrých skutkov. Lebo sme mali veľké a smelé plány. A tie sa stali v týchto dňoch skutočnosťou. :)

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk sa tento rok stal partnerom projektu Detský čin roka 2013 a v spolupráci s organizátorom tohto krásneho podujatia, neziskovou organizáciou Detský čin roka, sme na našom portáli spustili prvý ročník on-line hlasovania.

A hlasovanie malo priam raketový úvod. Za prvé 4 dni od jeho spustenia už svoju podporu detským dobrým skutkom vyjadrilo viac ako 2.300 ľudí. Pridajte sa aj vy!

Na stránke DetskyCin.LudiaLudom.sk nájdete 35 príbehov, ktoré vás iste chytia za srdce. Pri nejednom až mrazí. Dobré skutky detí sú rozdelené do siedmich kategórií. Každý príbeh je jedinečný, každý si zaslúži náš obdiv, každý si zaslúži vyhrať. O víťazoch v jednotlivých kategóriách rozhodne odborná porota. Ale o tom, kto získa špeciálnu cenu od portálu ĽudiaĽuďom.sk, môžete rozhodnúť aj vy.

Tak neváhajte a kliknite na stránku DetskyCin.LudiaLudom.skHlasovať môžete všetci, deti aj dospelí.

Oceňme menšie aj veľké dobré skutky, posmeľme deti a ukážme im, že robiť dobro je správne. A nechajme sa inšpirovať ku konaniu dobrých skutkov aj my dospelí.

 


Daniela Lališová podporuje výzvy

Image 26

UROBTE AJ VY DOBRÝ SKUTOK-PODPORTE DETSKÝ ČIN ROKA 2013

POMÔŽTE NÁM DOKONČIŤ PROJEKT! UŽ SME TAKMER VO FINÁLE! DETI SI PRÁVE TERAZ V ŠKOLÁCH ČÍTAJÚ PRÍBEHY A UČIA SA POCHOPIŤ, ČO JE DOBRÉ, AKO POMÔCŤ , AKO PODPORIŤ INÝCH, AKO OCHRÁNIŤ LUDÍ I PRÍRODU!

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu