Malá veľká pomoc

efka

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk je o pomoci. Vzájomnej, jedinečnej. Každý pomáha, ako môže. Najčastejšou formou pomoci je zaslanie finančných prostriedkov v prospech výziev, ktoré sú na portáli zaregistrované. Druhá možnosť je prostredníctvom nášho dobrovoľníckeho portálu, kde môžete ponúknuť svoju pomoc ako dobrovoľník. A je tu aj tretia možnosť – venovať predmet alebo zážitok do benefičných elektronických aukcií. Jednou z osôb, ktorá túto možnosť pravidelne využíva, je aj Eva Debnárová, šikovná doktorka prírodných vied, momentálne dvojnásobná mamička na materskej dovolenke. Popri starostlivosti o dve deti si našla aj zaujímavý koníček. Učaroval jej svet ​hand​made výrobkov, ktoré začala vyrábať. Dnes svoje produkty predáva podobným nadšencom na internete a robí tak radosť nielen sebe, ale aj mnohým ďalším ľuďom.

Inšpirácií mám plnú hlavu a je pravdou, že práve ona – pani INŠPIRÁCIA, ma ženie vpred pri vytváraní ďalších a ďalších vecičiek. Veľmi ma teší vytvárať niečo nové, čo poteší oko i dušu obdarovaného. Tak prosím vstúpte do tohto môjho veselého farebného sveta. Mojím prianím je, nech sa v ňom cítite dobre a príjemne,“ znejú Evkine slová, ktorými víta priaznivcov svojej stránky.

Eva Debnárová vie, že nič človek nedostane len tak. Sama vie, čo to znamená, keď sa musí obracať a snažiť. Napriek tomu si uvedomuje, že je mnoho tých, ktorí si jednoducho sami nepomôžu, často kvôli zdravotným ťažkostiam. Mnoho takých ľudí, najmä detí, objavila aj na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Rozhodla sa, že svojou troškou chce aj ona dopomôcť tomu, aby mali títo ľudia aspoň o čosi trošku ľahší život. Neváhala a už niekoľkokrát venovala množstvo svojich výrobkov do spomínaných benefičných elektronických aukcií. Výťažok z nich putuje vždy  v prospech konkrétnej výzvy z portálu ĽudiaĽuďom.sk. Aj v tomto predvianočnom období sa môžete pokochať a zapojiť do e-aukcií o Evkine krásne výrobky aj vy. Stačí, ak kliknete SEM a vyberiete si, ktorá vecička vám urobí najväčšiu radosť. Spoločne tak pomôžete Andrejkovi, ktorý  sa narodil s detskou mozgovou obrnou. „​Sama som matkou dvoch krásnych a vďakabohu zdravých detičiek. Uvedomujem si, že je to veľký dar a denne za to Bohu ďakujem. Viem, že žiaľ nie každý mal to šťastie a tak som sa rozhodla aspoň takto trošku uľahčiť život inému dieťatku. Andrejko a jeho príbeh mi úplnou náhodou padol do oka a zasiahol hneď, ako som si ho prečítala. Na portáli ĽudiaĽuďom.sk je silných príbehov veľa, kiežby sa podarilo pomôcť každému. Ja som sa rozhodla pomôcť Andrejkovi… spolu s Vami priatelia,” dodala na záver Evka. Tak neváhajte a zapojte sa do e-aukcií o tieto krásne veci aj vy. Lebo kto draží, pomáha.

 

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 43

Pomoc pre Andrejka na rehabilitaciu

Prosime o financnu pomoc na rehabilitaciu v Centre Svetielko,Trencin.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu