O portáli ĽudiaĽuďom.sk

Poznáte ho? Ale iste že áno, pokiaľ čítate tieto riadky. A ak ich čítate iba preto, že som ich napísala ja, tak vedzte, že nebyť tohoto portálu, nikdy by som sa k písaniu blogov nedostala. Nie len preto, že sa necítim byť spisovateľkou, ale niekedy sa ani necítim na hodnotenie vecí verejných- ale to v podstate ani nerobím a keď, tak s malou dušičkou a veľmi opatrne. No a okrem iného, keby som nebola do napísania blogu navedená inou osobou, ani by som sa do nich nepúšťala.

Nepoznám krajší pocit, ako niekomu pomôcť, či vyjadriť spolupatričnosť. Častokrát však nie je v našich silách dať inému človeku to, čo by potreboval. Nielen pre nedostatok finančných prostriedkov, ale niekedy aj pre nedostatočnú znalosť v orientovaní sa v 3.sektore. Veď bežný človek, pokiaľ nemá starosti, nemá dôvod pátrať po takýchto veciach, napokon nie je na to ani čas. A keď sa ho už týka nejaký problém, nastáva pocit bezmocnosti, ktorý časom prejde. Niekedy nám tento pocit pomôže premôcť iná osoba, či dokonca organizácia, za ktorú sme potom veľmi vďační.

A ja svoju vďaku vyjadrujem veľmi často. A z celého srdca. Úprimne. A niekedy ani tie slová vďaky nevyjadrujú to, čo cítim.

Zbožňujem ĽudiaĽuďom.sk. Lebo tu pomáhajú ľudia ľuďom.
Bez dlhých reklám.
Bez umelého vytvárania dojmu, že nik iný nepomáha.
Tu sa nedostane do popredia obrovská firma, ktorá potrebuje reklamu.
Tu nie je vyberaný váš príbeh podľa toho, či niekoho zaujme.
Tu má každý rovnaké právo stať sa pomáhajúcim. Dražiteľom. Dražobníkom. Blogerom. Prijímateľom.
Tu je každý na jednej úrovni bez ohľadu na jeho životný status.
Tu sa vy sami rozhodnete, koho a či podporíte.
Tu nemusíte byť zaviazaní prispievať mesačne.
Odtiaľto Vás nikto nevyhodí pre to, že ste ,,malý,,. Alebo že dávate málo.

Ďakujem ĽudiaĽuďom.sk. Lebo aj mne pomohli. Pomohli mi pomôcť.

Lebo to je naplnením môjho života.

Lebo to je štandard, podľa ktorého by sme mali žiť.

Veď, ani ja nerobím nič výnimočné.

Iba napíšem blog. Poskytnem predmet do aukcie. Napíšem výzvu.

A už len propagujem, prosím, žiadam a niekoho možno tým aj otravujem. ale stojí to za to. Viete prečo?

Lebo sa nájdu dobrí ľudia, ktorí pomôžu. Priatelia, známi, neznámi…

A výzva na vyzbieranie peňazí na batériu do skútra pre ťažko zdravotne postihnutú Macku, alebo na parochňu pre kamarátku, ktorá prichádza vďaka chemoterapii o vlasy sa naplní za rekordne rýchly čas. Ani nie za 24 hodín.

Ďakujem ĽudiaĽuďom.sk. Ďakujem ľuďom, ktorí za týmto portálom stoja. A ďakujem ľuďom, ktorí ho podporujú.


Ingrid podporuje výzvy

Image 1

Prístav nádeje - TRÉNINGOVÉ CENTRUM PRE HENDIKEPOVANÝCH

Tréningové centrum pre handicapovaných ako jediné v Banskobystrickom kraji (resp. v tomto spojení jediné na území SR) vytvára pracovné a zácvikové príležitosti pre ľudí s telesným a zmyslovým hendikepom. „Mäkkosťou“ svojho pracovného prostredia ponúka podmienky pre pracovné uplatnenie sa aj napriek obmedzeniam, ktoré telesné a zmyslové postihnutie so sebou prináša čím zvyšuje kvalitu života hendikepovaných.

Podporiť výzvu

Image 54

Anjelik Matúško

Prosím o pomoc pre môjho anjelika Matúška, môjho bojovníka ktorý má veľkú chuť žiť a tešiť sa zo života, aby sme sa raz mohli posadiť a urobiť prvé krôčky a mohli intenzívne rehabilitovať.

Podporiť výzvu

Image 96

Prosím, pomôžte inv. dôchodkyni s malými vnúčatami vyriešiť pretekajúcu žumpu do pivnice

Prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc na zakúpenie septiku, obsah žumpy preteká do pivnice a kotolne. V obci nieje kanalizácia. Ak by zostali peniažky, použila by som ich na kúpu novej postele.

Podporiť výzvu

Image 9

Trojkolesový bicykel pre Viktorku

LÁSKU A ÚSMEV ROZDÁVA NA VŠETKY STRANY, ZDRAVÍČKA VŠAK NA ROZDÁVANIE NEMÁ. REČ JE O VESELEJ ŠKOLÁČKE VIKTORKE , KTORÁ PRI NARODENÍ DOSTALA DO VIENKA VÁŽNU DIAGNÓZU - DETSKÚ MOZGOVÚ OBRNU (DMO). POMÔŽTE JEJ AJ VY SPLNIŤ KRÁSNY DETSKÝ SEN, ZAKÚPIŤ TROJKOLESOVÝ BICYKEL.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu