Obrovské ďakujem pre všetkých

Naša rodina

Je tomu dva roky čo som si myslela, že sa mi zrútil celý svet. Nevedela som sa s tým akosi vysporiadať, že vďaka mojej naivnej povahe a neopatrnosti, som prišla o všetko, čo som pre vtedy tri deti vybudovala. Stratila som veľmi dobre finančne ohodnotenú prácu, opustil ma muž, ktorého som tak veľmi slepo milovala a pod srdcom som nosila nový život.

Bola som z toho tak veľmi psychicky na dne a nemala som pri sebe blízkeho človeka, ktorému by som sa vyžalovala, tak som to skúsila cez internet. Oslovila som poradňu Alexis, nič moc som od toho neočakávala, len som sa potrebovala niekomu vyžalovať ako do bútľavej vrby. Poradňa Alexis sa však zachovala veľmi profesionálne a im patrí obrovské ďakujem. Okrem psychickej podpory mi otvorila oči a začala som si uvedomovať, že čakám bábätko, ktoré za nič nemôže.

Skontaktovala ma s nadáciou Zachráňme životy, ktorá mi bola oporou a finančne mi celý rok pomáhala. Aj im patrí obrovské ďakujem. Prostredníctvom nadácie sa o mojej situácie dozvedela aj televízia Markíza a prehovárali ma, aby som s nimi natočila reportáž. Dlho som odmietala, netúžila som po publicite, beztak sa o mne dosť komunikovalo po obci, ale po rozhovore s našim starostom som sa rozhodla, že to urobím kvôli nadácii, aby sa trošku dostala do povedomia ľudí.

Pomoc od nadácie mi končila a vtedy starosta obce hľadal riešenie, ako by mi mohol pomôcť. Aj jemu patrí obrovské ďakujem. Cez pani Emíliu, ktorá tu mala tiež uverejnenú výzvu sa dozvedel o projekte na portály Ľudiaľuďom a pomohol mi s uverejnením mojej výzvy. Veľkú nádej som tomu nedávala, ale povedala som si, že za skúšku nič nedám. Vtedy som ešte ani len netušila o aký veľkolepý a úžasný projekt ide. Že ľudia nechodia na internet len kvôli facebooku, nákupu alebo zoznamke, ale v tomto štáte žije veľa ľudí, ktorým nie je ľahostajný život druhých.

Všetkým Vám patrí obrovské ďakujem, ktoré sa ani nedá opísať slovami. Len vďaka tejto stránke som spoznala veľmi veľa ľudí, ktorý mi nezištne pomohli a pomáhajú. …Som sama so štyrmi deťmi, chudobná ako kostolná myš, žiaľ stále odkázaná na pomoc od druhých, ale som šťastná. Mám krásne deti, ktoré mi robia radosť a aj im patrí obrovské ďakujem. Som vďačná, že mi dodávali energiu, že aj keď sme museli opustiť náš byt a museli sme z Beluše odísť, boli vždy pri mne.


Anna Racková podporuje výzvy

Image 65

...Sama so štyrmi deťmi

Dobrý deň. Volám sa Anka, mám 34 rokov a som sama so štyrmi deťmi na rodičovskej dovolenke. Nachádzam sa v zúfalej situácii a nemám nikoho, kto by mi pomohol.

Podporiť výzvu

Image 7

PROSIM DOBRYCH ANJELOV O POMOC..

DOBRY DEN.VOLAM SA ANEZKA.MAM 3 DETI VO VEKU 15, 7, 4. A TOUTO CESTOU BY SOM CHCELA POPROSIT DOBRYCH ANJELOU O POMOC..

Podporiť výzvu

Image 41

NÁDEJ ZOMIERA POSLEDNÁ...mám DMO a ešte rok na to aby som s cvičení vyťažil maximum a postavil sa na nohy...

Mám 2 roky a diagnozu DMO spastická diparéza.Lekári mi dávajú veľkú šancu postaviť sa na nožičky ale musím ešte veľa cvičiť.A kto povedal že zdravie sa nedá kupiť-KLAMAL.Ja chcem chodiť no musím si liečbu platiť? prečo! ! ! to znamená že keď nezoženiem peniaze nebudem chodiť???

Podporiť výzvu

Image 36

Alexis - poradňa (nielen) pre ženy a dievčatá

Čakáš alebo poznáš ženu, ktorá čaká nečakané dieťa? Kto Ti/jej pomôže? Keď v hlave víria otázky: * Ako to mám vysvetliť svojej rodine? * Udržím si svoje zamestnanie? * Môžem chodiť ďalej do školy? * Vychovám ďalšie dieťa? * Ako to zvládnem finančne? * Kto mi pomôže v domácnosti? * Kde budem bývať, kým sa dieťa narodí? Poznáš ženu ktorá prekonala spontánny či umelý potrat a trpí jeho následkami? Spolu sa pokúsime nájsť najlepšie riešenie. Pomoc je zdarma a v prísnej diskrétnosti.

Podporiť výzvu

Image 61

Pomoc pre matku s deťmi

Som sama matka s 3 detmi .Najmladší synček má poruchu bunkovej imunity a s tým spojené diagnozy.Týmto by som chcela poprosit o pomoc.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu