OZ Parasport24 pomáha celoročne a najnovšie spolupracuje s portálom ludialudom.sk

OZ Parasport24 pomáhal celý rok 2013

TASR: Bratislava 27. novembra (OTS) – V tomto roku opäť OZ Parasport24 zorganizovalo najväčšiu športovú akciu na Slovensku: Cez Slovensko na bicykli za 4 dni spolu s osobnosťami z každej televízie (RTVS, JOJ, MARKÍZA, TA3). Pelotón tvorili hendikepovaní športovci zo Slovenska a Českej republiky spoločne s moderátormi, hercami, a spevákmi. Všetci tak spoločne prispeli k podpore zdravotne postihnutých ľudí, aby bol ich život kvalitnejší a zmysluplnejší.

S ročným príjmom 16.000,- eur, s rozpočtom 24.000,- Eur sme pomohli hendikepovaným ľudom, ako aj sociálne slabším v celkovej hodnote 36.830,- Eur. Vďaka partnerom a mediálne známym osobnostiam sme pomohli aj takto:
Kúpili sme 2 ďalšie handbiky, ktoré sme darovali hendikepovaným chlapcom. Jeden chlapec z Bardejova, ďalší zo Štrby sa tak pridajú k budúcoročnému najväčšiemu cyklistickému pelotónu na Slovensku- na 7. Ročník akcie Cez Slovensko na bicykli za 5.dní. Investícia do dvoch špeciálne upravených bicyklov pre hendikepovaných presiahla sumu 8.000 eur.

Vďaka cyklistike predala nadácia Linaje školám okolo 300 kníh. Predpokladaná suma výťažku je cez 2000,- Eur na pomoc autistickým deťom.

Postihnutý chlapec zo Spišskej Novej vsi sa vďaka OZ Parasport24 dostal na zápas Ligy majstrov svojho obľúbeného klubu Manchaster United. Prispeli sme sumou 450,- Eur = 70% celkových nákladov.

Pre sociálne domovy a domy dôchodcov v Žilinskom kraji sme zabezpečili práčky. Táto pomoc bola v hodnote 4.800,- Eur.

Cez facebookový portál Parasport24 sme darovali rôznym ľuďom dary v podobe pobytových poukazov, športových potrieb a podobne, veci v hodnote 3.500,- Eur.

Parasport24 ďalej zabezpečil v spolupráci s poisťovňou KOOPERATIVA domáce spotrebiče v hodnote 9400,- Eur, a mnoho ďalších aktivít pre dobrú vec.

Aktuálne pripravujeme v spolupráci s obľúbeným portálom www.ludialudom.sk atraktívne aukcie zamerané predovšetkým na pomoc hendikepovaným ľuďom.

Ďakujeme za podporu najmä našim sponzorom a osobnostiam z televíznych obrazoviek, že nám pomohli vyčariť toľko úsmevov. Tešíme sa na spoluprácu aj v roku 2014.

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu