Oznámenie o konaní verejnej zbierky

ĽUDIA ĽUĎOM, n. f. vyhlásil verejnú zbierku na podporu vybraných výziev zverejnených na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Verejná zbierka s názvom Predaj knihy Ľudia ľuďom, registrovaná pod registrovým číslom 101-2016-087136 bude vykonávaná na území mesta Bratislava.

Bude sa realizovať 6. októbra 2016 predajom predmetu (kniha Ľudia ľuďom) v priestoroch Divadla Malá scéna STU, Dostojevského rad 7, Bratislava. Nakoľko verejná zbierka bude realizovaná počas doby jedného roka, teda od 6.10.2016 do 6.10.2017, bude vykonávaná predajom daného predmetu na jednotlivých podujatiach v Bratislave, ktorých súčasťou bude ĽUDIA ĽUĎOM, n. f. Výška príspevku z ceny predmetu (kniha Ľudia ľuďom) je dobrovoľná, minimálne však vo výške 1 Euro. Z výšky príspevku z ceny predmetu bude poukázaných na číslo účtu verejnej zbierky 100%.

Verejná finančná zbierka sa vykonáva sústreďovaním finančných prostriedkov na osobitný účet zbierky číslo IBAN: SK51 1100 0000 0029 4202 7919 vedenom v Tatra banke, a.s.

Verejná zbierka je realizovaná za účelom združenia finančných prostriedkov určených na plnenie všeobecne prospešného účelu v oblasti rozvoja a ochrany duchovných hodnôt a v oblasti ochrany zdravia so zameraním najmä na:

  • finančnú podporu liečebných postupov, operácií, rehabilitačných a ozdravných pobytov, nákupu zdravotníckych pomôcok, kompenzačných pomôcok, materiálu a pod. zvyšujúcich kvalitu života a mobilitu ľudí s postihnutím alebo chorých a ich blízkych
  • podporu aktivít zameraných na ochranu zdravia, prevenciu i zlepšovanie kvality života

Za riadne konanie verejnej zbierky zodpovedajú Mgr. Elena Šingliarová, PhD. a Mgr. Natália Báreková.

Predbežnú správu verejnej zbierky predloží navrhovateľ Okresnému úradu Bratislava najneskôr do 4.1.2018. Vyúčtovanie verejnej zbierky bude predložené Okresnému úradu Bratislava najneskôr do 6.10.2018, v ktorom sa uvedie popis priebehu verejnej zbierky, hrubý (celkový) výnos verejnej zbierky, náklady spojené s konaním verejnej zbierky, čistý výnos verejnej zbierky a bude preukázané, na aký účel bol čistý výnos verejnej zbierky použitý.

Výnos z verejnej zbierky bude použitý na všeobecne prospešný účel – čistý výnos bude pripísaný pod vybrané výzvy na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu