Párky s horčicou a Haasovou

IMG_1704

Využiť svoju popularitu v prospech dobrej veci, to je skutočné umenie. A ak ho v našom šoubiznise niekto naozaj ovláda, tak je to herečka Zuzana Haasová. Sympatická blondínka sa totiž rozhodla podporiť chorého chlapca Paťka, ktorý potrebuje peniaze na nákladnú liečbu. Potrebnú sumu chce získať pomocou aukcie na portáli ĽudiaĽuďom.sk, kde si Zuzanini fanúšikovia môžu vydražiť stretnutie, exkurziu po zákulisí seriálu Panelák a obed – párky s horčicou v bufete v spoločnosti samotnej herečky.

Život bez hrubého čreva. S touto diagnózou bude mať malý Paťko spojený celý život a o pár dní ho čaká ďalšia náročná operácia. Jediné, čo mu po nej pomáha, sú drahé probiotiká, na ktoré však jeho rodina nemá dostatok financií. Práve tento príbeh zaujal a dojal herečku Zuzanu Haasovú, ktorá si ho všimla na portáli ĽudiaĽuďom.sk a rozhodla sa konať. Prostredníctvom aukčnej platformy na portáli sa rozhodla dať do aukcie stretnutie a exkurziu po zákulisí seriálu Panelák, ako aj malý bonus – spoločný obed v bufete v ateliéroch. Obedové menu taktiež stojí za to – podávať sa budú párky s horčicou. Aj to je dôkaz, že hoci je život náročný, dá sa brať aj s humorom. „Ide o chlapčeka, ktorý má 20.mája vážnu operáciu a rodine nemá už peniažky. Cieľová suma je 700 € a pomôže mu to. Kvôli tomuto chlapčekovi strávim celý deň možno aj s vami,“ uzavrela s úsmevom Zuzana, ktorá nahrala v prospech Paťkovej výzvy aj toto video:

 

Stretnutie so Zuzanou Haasovou, exkluzívny obed a exkurziu po zákulisí seriálu Panelák si môžete tu: https://aukcie.ludialudom.sk/aukcie/maj-lasky-cas/zazitky-darceky/1143_den-so-zuzanou-haasovou–stretnutie-zakulisie-serialu-panelak-a-spolocny-obed–parky-v-bufete .

 

 


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu