Pilotný ročník projektu Bež so srdcom: 66 bežcov pomohlo sumou viac ako 4300 eur!

1

KOŠICE – Na 93. ročníku Medzinárodného maratónu mieru odšartoval charitatívny projekt Bež so srdcom. Bežci mohli niekoľko mesiacov dražiť štartové čísla na darcovskom portáli ĽudiaĽudom.sk. Výťažok z aukcií pomohol trom organizáciám na východnom Slovvensku.

Do projektu Bež so srdcom sa zapojilo celkom 66 bežcov. Na stránke www.bezsosrdcom.ludialudom.sk si vydražili svoje štartové číslo a Maratón mieru, ktorý sa konal prvú októbrovú nedeľu v Košiaich, zabehli do symbolom srdiečka. Partneri projektu Karpatská nadácia a Maratónsky klub vybrali tri organizácie, ktorým výťažok z benefičných aukcií venovali. Zapojené organizácie mohli darcovia podporiť zaslaním daru na jednotlivé výzvy na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

„Prvý ročník projektu Bež so srdcom bol mimoriadne úspešný. Zapojilo sa doňho až 66 bežcov, ktorí pomohli vybraným organizáciám sumou 4371 €,“ povedal riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o. Roland Kyška.  Oáza – nádej pre nový život, n. o. získala v projekte Bež so srdcom 2058 €, Centrum pomoci Ligy proti rakovine Košice vyzbieralo 860 € a organizáciu Novorodenec, n. o. podporili darcovia sumou 1453 €.

„Veríme, že sme vďaka pilotnému charitatívnemu behu na tak významnej športovej udalosti akou Medzinárodný maratón mieru v Košiciach nepochybne je, otvorili srdcia ľudí, ktorí sa k nám budúci rok pridajú a podporia  program Bež so srdcom, pridáva svoje posolstvo tým, ktorí sa už rozhodli, že na štarte 94. ročníka MMM budú určite stáť, riaditeľka Karpatskej nadácia Laura Dittel.    

Počas celého nedeľného behu mali bežci so symbolom srdiečka na štartovom čísle možnosť zastaviť sa v stánku Karpatskej nadácie a darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk, kde mali vytvorené zázemie. Po úspešnom dobehnutí do cieľa čakal na bežcov malý balíček.

2 3 4

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu