Podporte, prosím, dobrú myšlienku.

12391344_840714979360650_3418696575678699226_n

Poďme spoločne podporiť dobrú vec. Tento blog by som rada venovala tým čo potrebujú pomoc nás dospelákov.
Sú to predovšetkým detičky z rôznym postihnutím. Sama mám s tým veľkú skúsenosť keďže pred 7 rokmi sa mi narodilo prekrásne dievčatko Alžbetka, a pri svojom zrode utrpelo ako to nazývajú lekári „úraz“. Nemuselo sa to stať nebiť šikovnosti lekára, ktorý pri mne a mojej dcérky vtedy bol. Čo už stalo sa, žijeme sme tu a bojujeme.
Pozývam Vás na jedno charitatívne podujatie s krásnou myšlienkou. Dať detičkám, ktoré to naozaj potrebujú, NÁDEJ na skvalitnenie už aj tak ťažkých životov. Názov podujatia je Darujme nádej deťom, ktoré je organizované pod stránkou Charitatívne verejne podujatie pod názvom Darujme nádej deťom.

https://www.facebook.com/events/504022856446384/

https://www.facebook.com/ZaOdmenuZivotMiDalTeba/

Bude sa to konať sobotu 2.4.2016 od 15 hod. do 17. hod. Bratislava DK Ružinov CULTUS MALA SÁLA. V odkazoch sa dočítate viac.
Sama by som šla ale mám to dosť ďaleko, kto ste blízko nahláste sa a choďte podporiť dobrú vec. Bude tam aj program kde vystúpia talentované speváčky, tanečníci, ktorí prídu podporiť malých bojovníkov, ukážu sa aj detičky s ťažkým osudom pre ktorých to celé bude. Organizuje to skvelá mamička, ktorá to má v živote veľmi ťažké a aj napriek tomu chce pomôcť iným.
Je to už tak, neviem ani prečo, že najviac pomáhajú práve Tí, ktorí majú sami málo, Tí, ktorí si v živote niečo odskákali a často krát aj sami potrebujú veľkú pomoc. Majú predsa srdiečko na pravom mieste ako sa hovorí. Zrejme to tak asi bude.
A ostatní čo len kritizujú, podozrievajú, lebo nevedia pochopiť načo to je dobré, vlastne ani nemôžu pochopiť keď sami neprišli do kontaktu s takýmto problémom. No aj tak, kto aspoň trošku cíti srdiečkom a myslí si, že sa vie pozrieť do očí chorému dieťatku a povedať mu „Ja Ti aspoň trošku pomôžem“ 2.4.2016 má tu možnosť. Možno prekvapí aj sám seba.
Ďakujem ak ste si prečítali celý blog.


Parezka podporuje výzvy

Image 95

Zo srdca chcem poprosiť, pomôžte nám aj naďalej pokračovať v liečení dcérky. Ďakujeme za nádej.

Alžbetka by rada robila s pravou rúčkou to čo aj s ľavou, no nejde jej to kvôli zraneniu, ktoré mala keď prichádzala na tento svet. Pomohlo by jej však liečenie, terapie a zakúpenie rôznych pomôcok. Prosím o nádej absolvovať potrebné liečenia, terapie rehabilitácie, zakúpenie potrebných pomôcok pre moje slniečko, ktoré nadovšetko milujeme. Chceme urobiť maximum, a možno ešte aj viac. Chceme dať dcérke do života všetko čo bude potrebovať, vyskúšať dostupné možnosti, aby jej detstvo a život bol čo najplnhodnotnejší.

Podporiť výzvu

Image 14

Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša

Rozhodnúť sa komu viac pomôcť synovi či dcére je pre rodiča nepredstaviteľné. Milujeme predsa každé dieťa rovnako, no keď nastane nejaký problém hlavne ten zdravotný rodič neváha a hľadá možnosť ako mu pomôcť. Máme tú smolu, že obe naše deti potrebujú rehabilitácie a liečenie na čo nám nevystačí jeden príjem aby sme všetko uhradili preto sa obraciam na Vás, ktorý chcete a môžete nám pomôcť. Zo srdca ďakujeme.

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu