Pomoc na prežitie

Ani neviem ako začať svoj príbeh.Som obyčajná mama . Veľmi dávno som sa rozviedla pre alkoholizmus manžela.Nebolo to jednoduché,ale zvládla som to.Považovala som sa za silnú ženu.Starala som sa o svoje milované detičky o syna a o dcérku.Boli pre mňa veľkým darom.Veľa som pracovala,aby som vedela uživiť rodinu.Cítila som,že moje rozhodnutie bolo správne a vôbec som neľutovala,že som sa rozviedla.Všetok môj voľný čas som venovala deťom.Milovala som ich.Každé vypovedané slovíčko z ich úst som hltala.Žilo sa nám dobre …. Každý mi môjho syna závidel.aký je dobrý ako sa vie správať atd. Až prišiel čas puberty.Nebolo to jednoduché.Poplakala som si veru veľakrát.Syn si našiel kamarátov,ktorých sa vzdať nechcel.Bojovala som aby sa z partie dostal preč.No boli silnejší.Je tomu už pomaly 10 rokov.Opíšem Vám čo som dnes.

Som obyčajná mama  ,som obyčajná svokra  a som tá najšťastnejšia babka na svete.Môj život sa pohol iným smerom. Rada by som napísala,že som silná žena a všetko je v poriadku.Nemôžem.Myslela som si,že keď deti dospejú už to bude ľahšie.Narodila sa moja vnučka,bola som šťastná,ale som mala veľké obavy o jej osud.Stalo sa presne to,čo som predpokladala.Dievčatko sa dostalo ku mne.Vzdala som sa svojich snov,svojho pohodlia a vzala som si vnučku do náhradnej starostlivosti.Žijeme spolu už pomaly 8 rokov.Môj život sa úplne zmenil.Náš vzťah je neskutočne krásny.Sme kamošky.Snažím sa ju vychovať dobre.Veľa času sme v prírode,chodíme spolu tancovať folklor,učí sa hrať na harmonike.Je to klenot môjho života.Je to pekné a srdcu ľahodivé opisovať ako si žijeme spolu s princezničkou.Len že realita je iná.Ja som ostala nezamestnaná ako mi skončila materska s vnučkou.Dnes žijeme zo 140€.Som z toho zúfalá.Moje zdravie je podlomené.Niekedy mám stavy,že neviem ako ďalej.Neviem čo bude zajtra.Ocitla som sa na dne.Ja obyčajná SILNÁ mama som sa zmenila na kus nešťastia.A neviem ako ďalej … čo bude …. CHCEM byť opäť tá sebavedomá silná mama.Prosím pomôžte nám ak je to vo vašich silách.Viem dnes je zlá doba.každý máme ten svoj kríž.Ja tu musím ešte ostať,veď môj anjelik ma potrebuje. Ak máte pocit,že Vás môj príbeh oslovil,prosím prečítajte aj moju výzvu.

Vaša Bea


Beatric Gáliková podporuje výzvy

Image 100

Prosím, pomôžte Tomičkovi napredovať

Ďakujeme všetkým ľuďom, ktorých zaujíma čo sa deje okolo nich. Ďakujeme, že ste s nami a pomáhate nám. Tommy je veľký bojovník s obrovskou chuťou do života, ktorý nás naučil trpezlivosti, vážiť si jeden druhého a radovať sa z maličkostí. Slová zdravie, láska a rodina pre nás majú ďaleko hlbší význam, než doteraz Tommy sa narodil s vrodenou vývojovou chybou mozgu a zaostává vo vývoji. Intenzívna rehabilitácia mu pomôže zaktivovať nepoužívané svaly aj zlepšiť koordináciu, ktorá mu bráni v napredovaniu. Po prvom pobyte výrazne spevnil chrbátik, začal sám sedieť a plazí sa.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomôžte prosím dôchodcom

Prosíme o pomoc pre dvoch starčekov

Podporiť výzvu

Image 100

Prosím pomôžte nám prežiť

Prosím dobrých ľudí o pomoc . Nie je na svete väčší zázrak, než dieťa. Nie je nič čistejšieho, než jeho oči. Nie je nič sladšieho než jeho úsmev. Nie je nič krutejšieho, než spôsobiť deťom smútok

Podporiť výzvu

Image 37

Prosím o pomoc pre dôchodcov

Pomáhajme ľuďom,ktorí si sami už nevedia pomôcť. trošku im skrášlime tie ich zlaté časy.Chceme ich už vidieť šťastnejších.Prosím pomôžte mi trošku povzbudiť,aby mali chuť žiť ďalej.

Podporiť výzvu

Image 50

Prosíme o pomoc na HIPOTERAPIU

Prosím ľudí o pomoc pre môjho hrdinu

Podporiť výzvu

Image 20

Pre našu Patti prosíme o pomoc

Prosíme pomoc na rehabylitácie a skvalitnenie života po dvoch operáciach,ktoré boli 8 hodinové

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu