Príhoda z lesa

Túto príhodu zažil môj brat, a v podstate aj ja. Bol krásny podvečer, nebo sa sfarbilo do červena a slnko začalo zapadať. Bol to krásny úkaz nie vždy ho takto vidieť. Brat sa rozhodol, že si pôjde na kopec urobiť pár fotiek. Nebo bolo ozaj prekrásne. Sadol na starú motorku čo mal, a odfrčal. Asi po hodinke sa vrátil domov. Keď mi chcel ukázať aké krásne fotky nafotil, zistil, že mobil je fuč. A tak sa vrátil na miesto kde bol fotiť. Dohodol sa zo mnou, že mu budem stále po krátkej prestávke prezváňať, aby videl v tráve aspoň nejaké svetielko, keďže už nastala tma iba mesiac trocha svietil.

Aj tak bolo ja som prezváňala, tajne som dúfala, že sa mu mobil nevybije a vydrží svetielkovať. Keď sa vrátil domov, samozrejme telefón našiel. Videla som na ňom, že je vystrašení. Po chvíli mi vyrozprával, čo sa mu cestou stalo.

Keď už našiel mobil a chcel nasadnúť na motorku, všade bola tma. Pred sebou zacítil a hneď zistil podľa vrčania, že je to medveď. Bol to mladí medveď ako vravel. Ja som sa už prestrašila, ale keď je už doma tak nejako to dobre dopadlo, pomyslela som si.  Pýtam sa a čo si urobil, ja by som zomrela od strachu.

On, že ta keď ma už umrieť, si pomyslel, tak si zapálim cigaretku. Vtom keď si pripálil medveď zafučal a odišiel. Možno sa zľakol plamienka alebo mu cigaretový dym zasmrdel. Je to záhada. Ale stále na túto príhodu spomíname z bratom. Aj keď vtedy som nemohla spať, keď som si predstavila ako mi to rozprával. Ale fotky to boli naozaj krásne.
Brat mal šťastie na takéto príhody zo zvieratami.Keď bol menší stretol vlčicu s mláďatami ako prechádzajú cez cestu zastavil sa a stál. Nič mu neurobila iba sa na neho pozrela a išla ďalej. Mal šťastie, že ostal stáť.
Robím si z neho srandy, že je ako Maugli z kniha džungle.


Parezka podporuje výzvy

Image 16

Prosba o pomoc pre Alžbetku na kupeľnu liečbu

Chceli by sme veľmi aby raz Alžbetka mohla povedať ” rúčka funguje.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu