PRVÁ INTERNETOVÁ KLINIKA POMÔŽE, PORADÍ, VYSVETLÍ!

klikklinik

Najnavštevovanejší internetový portál v oblasti zdravia www.zdravie.sk denne navštívi viac než 500 tisíc ľudí. Stránky si našli obľubu nielen medzi tými, ktorí vyhľadávajú informácie a diskusie na témy chorôb alebo ich príznakov, ale aj u verejnosti, ktorá hľadá zaujímavé a užitočné informácie z oblasti zdravého životného štýlu.
Portál www.zdravie.sk, prevádzkovaný spoločnosťou Zdravie.sk., s.r.o., teda plní funkciu bohatého informačného zdravotníckeho portálu. Bolo preto len otázkou času, kedy sa na internete objaví aj užitočné a žiaduce poradenstvo od fundovaných odborníkov z medicínskeho prostredia.
Aj z týchto dôvodov vznikol portál www.klik-klinik.sk za ktorým stojí renomované www.zdravie.sk. Táto novinka pomáha ľuďom pri riešení ich reálnych zdravotných problémov tým, že im umožňuje komunikovať svoje problémy so špičkovými odborníkmi a získať tak cenné rady.

KLIKNITE NA SVOJHO ŠPECIALISTU!

Návštevníci prvej internetovej kliniky majú k dispozícii komplexný zoznam odborníkov (lekárov – špecialistov) zoradených v prehľadnej databáze podľa špecializácií na jednom jedinom mieste. Veľmi jednoducho a pohodlne tak získajú odbornú radu, usmernenie či pomoc v súvislosti s ich konkrétnym zdravotným problémom. Táto služba zároveň šetrí drahocenný čas, ktorý je pri niektorých diagnózach veľmi dôležitý.
Od spustenia kliniky na internete (zatiaľ funguje len v skúšobnej prevádzke) tu má svoje profily viac ako 75 odborníkov zo Slovenska, pokrývajúcich 45 špecializácií. V priebehu niekoľkých rokov bude ale do systému zapojených viac ako 2000 odborníkov zo 100 špecializácií, zameraných tak na dospelých pacientov, ako aj deti (pediatria).

KOMU JE KLINIKA URČENÁ?

Prvá internetová klinika slúži všetkým, ktorí ju navštívia, nech už je dôvod ich návštevy akýkoľvek. Či si nedokážu poradiť so svojím zdravotným problémom alebo sa nevedia rozhodnúť, či navštíviť lekára, ku ktorému z rôznych dôvodov nemôžu ísť.
Alebo chcú jednoducho konzultovať svoj zdravotný problém s odborníkmi, no nechcú tráviť čas v čakárňach, alebo napríklad len potrebujú poradiť či získať druhý názor na svoj zdravotný problém od ďalšieho odborníka – špecialistu. Služba je tiež určená všetkým tým, ktorí chcú jednoducho pomôcť svojim blízkym, deťom či príbuzným pri riešení ich zdravotného problému tak, že sa informujú a radia o probléme s lekármi – špecialistami, ktorí sú pre nich v internetovej klinike k dispozícii.
Na jednoduchom princípe „otázka – odpoveď“ získa návštevník individuálnu odbornú radu alebo stanovisko lekára, ktorý sa k problému vyjadrí, pričom je možné osloviť aj viacerých naraz.

KOĽKO SA ČAKÁ A ČO TO STOJÍ?

Pri výbere konkrétneho špecialistu môžu návštevníci konzultovať svoj problém mimoriadne efektívne. Ak ide o jednoduchú konzultáciu, odpoveď je rýchla. Pri závažnejšom probléme, ktorý si vyžaduje osobitý čas a ďalšie informácie od pacienta, si čas na odpoveď stanovuje každý odborník sám, no ide o časový horizont v rozmedzí od 1 do 14 dní. Na margo cien hovorí riaditeľ spoločnosti Zdravie.sk Andrej Blanárik, že „klient platí za služby priamo lekárom. Ceny si určujú lekári sami, trhovo, prostredníctvom svojich profilov na stránke,“ pričom základný typ konzultácie u väčšiny špecialistov stojí 10 eur a odpovedajú do dvoch až troch dní.

AKÉ SÚ GARANCIE?

Andrej Blanárik vysvetľuje: „Tak ako aj v reálnom svete, aj tu je to postavené na vzájomnej dôvere pacient – lekár. S každým lekárom máme uzatvorenú zmluvu. Sme si vedomí, že on-line poradenstvo nenahradí klasickú zdravotnú starostlivosť, ale dokáže podať pomocnú ruku odbornými konzultáciami. Výhodou je aj to, že lekár ostáva v kontakte so svojím pacientom aj po jeho odchode z ordinácie.“
Ohľadom bezpečnosti a ochrany údajov prvej internetovej kliniky pán Blanárik dodáva: „Systém je absolútne bezpečný. Používa rovnakú ochranu osobných údajov, akú používajú aj banky na svojich stránkach internet bankingu.“ Teda spojenie je šifrované.

 

ZDRAVIE.sk, s.r.o.

Haburská 49/ D, 821 05 Bratislava

Email: redakcia@zdravie.sk

Tel: +421 2 436 311 95

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu