Školské pomôcky pre rodiny v núdzi: Pomohli ĽudiaĽuďom.sk a MPC

deti Sušilové

Zástupcovia metodicko-pedagogického centra a darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk dnes odovzdali rodine Sušilovej z Tomášikova školské pomôcky, ktoré sa vyzbierali v zbierke s názvom Školská aktovka. Pani Sušilová je matkou troch školopovinných detí.

Rodinu trápia finančné problémy spôsobené zhoršeným zdravotným stavom oboch rodičov. Na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk majú zaregistrovanú výzvu na finančnú pomoc. „Napriek tomu, že rodina nemá ľahkú situáciu, na vzdelaní detí im veľmi záleží a pracujú s nimi. Do školy dochádzajú denne desiatky kilometrov. Aj preto sme sa rozhodli pre symbolické odovzdanie pomôcok vybrať práve túto rodinu,“ vysvetlila PR manažérka ĽUDIA ĽUĎOM, n.o. Natália Báreková.

odovzdavanie aktovky 2

Maťko, Majka a Lydka sa novým pomôckam veľmi potešili. Po návrate nás čakalo poďakovanie od pani Sušilovej. „Veľmi pekne sa vám chceme poďakovať, po vašom odchode sme urobili miesto vo veľkej skrini, kde sme uložili školské pomôcky. Je ich veľmi veľa a všetko kvalitné a potrebné, takže je to na dosť dlho. Pred všetkými tými ľudmi, čo nám pomohli skladám hlboký vďak priamo so srdca. Všetkým srdečne ďakujem, ste úžasní ľudia so srdcom na správnom mieste a vážim si, že nás neodsudzujete, a že nám pomáhate. Skutočne tá vďačnosť sa ani len nedá slovami vyjadriť,“ napísala nám mamina detí, ktoré sa na nový školský rok tešia viac ako kedykoľvek predtým.

odovzdavanie aktovky 1

Metodicko-pedagogické centrum v spolupráci s darcovským portálom ĽudiaĽuďom.sk zorganizovalo počas letných mesiacov materiálnu charitatívnu zbierku Školská aktovka pre deti z viacpočetných rodín. Začiatok školského roka bude finančne menej náročný pre štrnásť rodín, ktoré v týchto dňoch dostávajú vyzbierané školské potreby. „Spomedzi viac ako 450 aktívnych výziev o pomoc sme vybrali 29 detí, ktoré dostanú materiálnu pomoc. Sme veľmi radi, že môžeme byť garantom tohto projektu a že pomoc poputuje do rodín, ktoré to naozaj potrebujú, “ povedal Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n.o.

rodina Sušilová


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 5

DOMOV pre naše deti

Chceme aby naše deti boli šťastné a zdravé .Ak vie niekto pomôcť tak vás pekne prosíme o pomoc.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu