Slová pre vás – ľudí s dobrým srdcom

medkova

Milí priatelia a všetci dobrí ľudia s dobrým srdiečkom,

všetkým vám veľmi ďakujem za vašu pomoc, podporu, slová povzbudenia a najmä vaše dobré srdcia.

Pre mňa, tak ako pre každého milujúceho človeka, je láska k rodine, deťom, rovnako ako aj pomáhanie im i všetkým ľuďom, ktorí potrebujú pomoc, v živote na prvom mieste. Vnímam to ako to najdôležitejšie.

Vždy som sa v živote snažila pomáhať všetkým ľuďom bez rozdielu. Ale v roku 2010 som ochorela, pribudli mi rôzne zdravotné problémy. Minulý rok ma operovali – mala som dotrhanú brušnú stenu a čaká ma aj druhá operácia.

Aby toho nebolo málo, čo nás veľmi trápi, je nevyliečitelná choroba môjho syna ako i zdravotný stav mojej dcéry. Snažíme sa bojovať zo všetkých síl, chodíme po rôznych vyšetreniach, syna čaká náročná operácia.

Úprimne ďakujeme, že nám pomáhate v tejto neľahkej situácii. Dávate nám silu ďalej bojovať s nevzdávať sa, hoci je to pre nás veľmi ťažké a bolestivé. Keď vidíte vaše dieťa trpieť a snažíte sa mu pomôcť, aby vyzdravelo, no nie je to možné, zápasíte zo všetkých síl, aby sa aspoň spomalil priebeh jeho choroby. Veľmi si vážime vašu pomoc a dobrotu, bez nej by sme to nezvládli.

Všetkým vám prajeme najmä veľa zdravia. Pokiaľ má človek zdravie, tak i práca, povinnosti či rôzne problémy sa oveľa ľahšie prekonávajú a riešia. Tiež vám prajeme, aby keď náhodou prídu ťažkosti, nech máte okolo seba veľa dobrých ľudí a skutočných priateľov, čo vás vždy podržia, potešia, povzbudia a pomôžu vám.

23798481_1146036978863951_1693721997_o


Helena Medková podporuje výzvy

Image 28

Rodina a láska k nej je to najdôležitejšie

Veľmi prosim všetkých dobrých ľudi o pomoc v ťažkej situácii v ktorej sme sa ocitli.Rodina a laska k nej,je to najdoležitejšie,čo človek v živote má.Aj moja rodina a moje deti su pre mna doležité a veľmi ich ľubim a preto Vás-všetkých dobrých ľudi veľmi prosim o pomoc v ťažkej situácii.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu