Slováci opäť prekvapili: Mamičke v núdzi pomohli 6000 eurami za 4 hodiny!

mamke

Sme svedkami ďalšej neuveriteľnej udalosti. Všetko sa to začalo blogom o rodine, ktorej po zaplatení nájmu ostane na deň 88 centov. Deti chodia desiatky kilometrov peši, nemajú totiž na autobus. Slováci však opäť ukázali obrovskú spolupatričnosť a rodine pomohli cez portál ĽudiaĽuďom.sk.

Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk zaznamenal ďalší rekord, ktorý je dôkazom toho, že dobrí ľudia existujú a nie je im osud iných ľahostajný. Za menej ako 4 hodiny dokázali pomôcť rodine v núdzi spolu 227 darmi! Šiestim deťom tak dali nádej na dôstojnejší život. Po zaplatení nájmu im totiž ostane necelých 200 eur na celý mesiac.

Jedia len cestoviny, všade chodia pešo

Mama, ktorá vychováva svoje deti sama sa však naučila hospodáriť aj s málom. Kupujú absolútne minimum potravín, čakajú do záverečnej na zlacnené pečivo, všade chodia peši. Denne prejdú desiatky kilometrov, aby sa dostali do školy. Ak ich bolí zub, nemajú ani na paralen. Situácia v rodine je neúnosná, no vďaka dobrým ľuďom, ktorí im pomohli prostredníctvom portálu ĽudiaĽuďom.sk, si môžu na chvíľu vydýchnuť.

Výzva na pomoc sa naplnila za 4 hodiny

Výzva na pomoc mamičke šiestich detí, ktoré bývajú v malom dvojizbovom byte, bola zaregistrovaná na portáli ĽudiaĽuďom.sk dnes ráno. Pôvodná cieľová suma 4200 € sa naplnila za dve a pol hodiny. Autorka výzvy, Ľudmila Kolesárová, ktorá sa s rodinou osobne pozná a pomáha jej už dlhší čas, sa rozhodla sumu navýšiť. Slováci nakoniec rodine v núdzi pomohli sumou 6051 €!

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu