Tešte sa, keď je na vás niekto zlý!

Včera som sa bola pri západe slnka korčuľovať.

Slniečko zapadalo, vetrík vial, bolo mi fajn… Užívala som si pohyb, tešila sa, že je tak pekne a že po dlhej zime nastáva obdobie užívania si letnej pohody.

A potom som si zrazu spomenula na kamarátku, ktorej sa zhoršuje zdravotný stav a už chodí len o barliach.. Problémy jej robí hoci len bežná chôdza, na dovolenku ísť nemôže, lebo lietadlom ísť nesmie, v autobuse jej býva veľmi zle a do vlaku nenastúpi. Sníva o tom, že keby mohla, chcela by aspoň raz ešte tancovať. Obyčajný tanec, a ani ten jej nie je dopriaty..

Moje myšlienky sa zatúlali aj k 20-ročného chalanovi, ktorý v týchto dňoch prehráva svoj boj s chorobou.. Už dva týždne nič neje, leží má obrovské bolesti. Je na morfiu a jedinou jeho stravou je jeden nutridrink denne.. Pred sebou mal celý život, veľké plány, vysokú školu. Osud mu to však nedoprial.. pokiaľ sa nestane zázrak. Daj Boh, aby sa stal..

A ja si tu len tak korčuľujem, môžem robiť všetky bežné veci..žijem, starám sa o deti, o moje deti v ŽELAJ SI J, píšem knihu, zachraňujem straku, čo vypadla z hniezda.

Ľudia, užívajte si každý okamih! Buďte vďační za drzého šéfa, za nepríjemnú svokru, za všetky prekážky, ktoré vám kladú do cesty!

Lebo to znamená, že ešte žijete, že máte silu s nimi bojovať a to je FAJN!!


Soňa Rebrová podporuje výzvy

Image 54

Christianko -Autista ! Nevie klamať, pretvarovať sa ...a nemá predsudky...

Christián túži, sníva, ľúbi tak ako každé iné dieťa v jeho veku. V porovnaní so svojimi rovesníkmi má to však o kúsok ťažšie, je autista. Jeho deň má viac príchutí a zápletok. Zvláda ich najlepšie ako vie aj vďaka ľuďom, ktorých má okolo seba. Ľúbia ho. Chcete ho spoznať?

Podporiť výzvu

Image 3

chcem bojovat s rakovinov aj napriek mojim tazkym prekazkam v zivote

Mam rakovinu miosarkom horsieho typu aj napriektomu chcem bojovat a preto vas vsetkych prosim o pomoc

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu