Vydražená Adela

aaadel

290 Eur bol ochotný zaplatiť úspešný dražiteľ za venčenie psa s Adelou Banášovou a spoločné posedenie pri čaji.

Stretnúť celebritu na ulici a vypýtať si od nej autogram je dnes už celkom bežné. Dokonca ani vypitie si spoločného drinku so známou osobnosťou, ktorú stretnete na párty, nie je úplne nereálne. Ale ísť s celoslovensky populárnou osobou len tak poobede venčiť psa a potom si s ňou posedieť do čajovne…? Nemožné? Mýlite sa. Presne toto totiž zažije mladá Košičanka v spoločnosti jej obľúbenej moderátorky Adely Banášovej a jej fenky Mini. V benefičnej aukcii na portáli ĽudiaĽuďom.sk to pre ňu totiž vydražil jej partner.

Adela Banášová sa stala jednou z ďalších tvárí, ktoré sa v ostatnom čase zapojili do aukcií na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Všetky aukcie sú vyhlásené vždy v prospech konkrétnej výzvy núdzneho človeka, organizácie, či spoločnosti, ktorí potrebujú finančnú pomoc. „Nápad na zorganizovanie takejto aukcie som ihneď privítala a bez problémov podporila. Dnes je už veľa spôsobov, ako sa dá pomôcť ľuďom v núdzi a ja veľmi rada podporím každý inovatívny spôsob,“ povedala Adela na otázku, prečo sa rozhodla do aukcie zapojiť. Nápad, že do aukcie zahrnie aj svojho psieho miláčika Mini ju v momente oslovil.

Toto milé stretnutie spojené s posedením pri čaji, ktorý Adela v čajovni vlastnoručne pripraví sa napokon vydražilo za úctyhodných 290 €, z čoho mala moderátorka obrovskú radosť. „Veľká vďaka patrí aj samotnému vydražiteľovi aukcie a verím, že neostane sklamaný. Mini aj ja sa už naňho veľmi tešíme a verím, že mu bude chutiť aj ten sľúbený čaj, ktorý mu uvarím,“ dodala Adela na margo víťaza aukcie. Tým sa stal milujúci partner Adelinej fanúšičky z Košíc, pre ktorú to bol darček z lásky.

Spoločnými silami tak pomohli ťažko chorej pani Jamnickej, ktorá potrebuje finančné prostriedky na liečbu a následný návrat domov, keďže momentálne je v DSS. „Príbeh pani Jamnickej ma oslovil svojou úprimnosťou a ťažkým životným osudom, ktorým si táto dáma prechádza. Veľmi rada by som jej pomohla aj osobne…,“ dodala na záver Adela.

 


Tomáš Mácha podporuje výzvy

Image 9

Podporte ťažko chorého bezvládneho človeka // Support seriously ill pensioner

Pomôžte ťažko chorej žene. Prispejte jej prosím na liečbu a opravu domu aby sa mohla vrátiť späť. Doplatila na svoju dôverčivosť a teraz túži po tom aby sa mohla vrátiť domov. // Help seriously ill pensioner. Contribute her towards treatment and repair of the house so she can go back home. She pays for her credulity and now she only wants to go back home.

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu