Zapojte sa do Vianočného Benefičného Bazáru a pomôžte núdznym

VBB

Máte doma veci, na ktoré len zbytočne padá prach? Zanevreli ste na jamajskú hudbu a chcete sa zbaviť všetkých CD Boba Marleyho? Poslúchali ste celý rok, pod vianočným stromčekom očakávate hŕbu darčekov, predtým im však musíte urobiť miesto v skrini? Nech už spadáte do akejkoľvek kategórie, máme pre vás riešenie. Naplňte vašimi nepotrebnými vecami náš Vianočný benefičný bazár a pomôžte tak dobrej veci.

Napriek tomu, že pojem „benefičný bazár“ znie ako klišé, ten náš je predsa len o čosi iný. Forma našej finančnej pomoci je totiž o čosi zábavnejšia. Nejde o žiadne darovanie jednotlivých vecí, ale o ich dražbu prostredníctvom našich elektronických aukcií. Preto ak sa vo vás bije pocit túžby zbaviť sa nepotrebných vecí a pomôcť, prostredníctvom nás to ľahko zvládnete.

Ako na to? Pomerne jednoducho. Ak sa budete riadiť našim návodom, určite hravo vytvoríte aukciu za pár minút. V kategórii aukcie nezabudnite zvoliť Vianočný Benefičný Bazár.

Tím ĽudiaĽuďom.sk urobí všetko pre to, aby vám pomohol s propagáciou. Preto každú e-aukciu, ktorá bude úspešne vytvorená, bude zdieľať na svojej stránke na Facebooku a k dispozícii bude aj platforma blogov na portáli ĽudiaĽuďom.sk. A ešte malá informácia na záver – darovať do aukcie je možné aj rôzne zážitky, služby, či iné plnenie.

Urobme spolu krajšie Vianoce všetkým núdznym!

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu