Zaujímavé aukcie na ĽudiaĽuďom.sk

Nastenka_podpisy

Benefičných aukcií na portáli aukcie.ludialudom.sk neustále pribúda. Aktuálne ich je tam takmer šesť desiatok. Pravidelne vás na našom blogu upozorníme na tie, ktoré končia a ktoré sa nám zdajú byť zaujímavé.

Posledný mesiac sa akoby niesol v znamení vlastnoručne vyrobených šperkov Denisy Hrbáňovej, ktorá poskytla do aukcie náušnice z jej domáceho „ateliéru“.  Sú nielen pekné, ale 100% recyklované, to znamená, že autorka na ich výrobu využila rôzne materiály z predmetov, ktoré už doslúžili. Teraz pre zmenu venovala do aukcií svoje abstraktné obrazy. Celá vydražená suma poputuje na pomoc jej predčasne narodeným dvojčatám, Maxovi a Alexovi s DMO. O Denise Hrbáňovej a jej umeleckom talente si môžete prečítať viac tu.

Čas sa kráti aukciám, ktoré venovalo Kvietkovo family. Ich ponuku ocenia predovšetkým mamičky s deťmi. Kurzy masáží pre bábätká, brušné tance pre tehotné či detské jazykové kurzy. Zostávajú posledné dva dni na ich vydraženie. Rodinné centrum Kvietkovo family použije vydraženú sumu na vybudovanie interaktívneho ihriska pre deti.

Zážitkových aukcií je na stránke momentálne viac. Odporúčame Vám jazdu na koči v centre Bratislavy alebo piknik s leguánom drakom, ktorý vám môže robiť spoločnosť pri oddychu v jednom z nitrianskych parkov.

OZ Berkat zbiera cez portál ĽudiaĽuďom.sk financie na zakúpenie rohoviek a ich transplantáciu nevidiacim ľuďom v Afganistane.

Za týmto účelom venovalo do aukcií celú sériu fotografií Jany Čavojskej z výstavy s názvom Tisíc životov. Fotografie sú vytlačené na plátne natiahnutom na drevenom ráme. Zachytávajú momenty z bežného života ľudí z rôznych kútov sveta, od Indie, Thajska, Egypta, až po Azerbajdžan.

Niečo tu máme aj pre zberateľov podpisov. Zberateľ nám venoval časť svojej zbierky v prospech konkrétnych výziev. Máme jeho stopercentnú záruku, že ide o originálne podpisy, väčšinu z nich získal kedysi osobne. Podpisy osobností ako sú Jan Rosák, Rowan Atkinson, Zdena Studenková, Marcela Laiferová či Horst Tappert alias Derick sú v dražbe v e-aukcii už od soboty, 22.6.2013.

Na záver dávame do pozornosti exkluzívnu aukciu toitoiky počas Festivalu Pohoda. „Ľudia budú spokojní s toitoikami až vtedy, keď bude mať každý vlastnú,“ vyjadril sa na margo chemických toaliet na festivaloch člen skupiny Para a architekt Matúš Vallo. Či sa mýlil alebo nie, odskúšajú organizátori festivalu tento rok po prvýkrát.

Spúšťacia cena aukcie bola 33 eur. Za necelý týždeň sa suma vyšplhala na 225 eur. Organizátori sa  rozhodli, že výťažok aukcie poputuje na konto invalidnej dôchodkyne, ktorá sa stará o svoje dve vnúčatá v skromných podmienkach v staršom dome, v ktorom im do pivnice a kotolne preteká žumpa.


Žaneta Halászová podporuje výzvy

Image 12

Chceme na vlastných nohách stáť

Sme 6ročné dvojčatá máme DMO a túžime chodiť

Podporiť výzvu

Image 96

Prosím, pomôžte inv. dôchodkyni s malými vnúčatami vyriešiť pretekajúcu žumpu do pivnice

Prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc na zakúpenie septiku, obsah žumpy preteká do pivnice a kotolne. V obci nieje kanalizácia. Ak by zostali peniažky, použila by som ich na kúpu novej postele.

Podporiť výzvu

Image 7

BEZPEČNÁ ZÓNA NA ROZHOVOR

Združenie STORM od roku 2003 pracuje s ľuďmi v náročných či krízových životných situáciách na základe nízkoprahovej filozofie. Našim cieľom je zlepšiť kvalitu života týchto ľudí a ponúknuť im pomoc a tiež ponúknuť pomoc ich rodinám či širokému okoliu - obyvateľom miest a obcí na Slovensku. Prostredníctvom osvetových aktivít pre tieto cieľové skupiny chceme inovačnou a pútavou formou priblížiť témy, ktoré ovplyvňujú a pôsobia na kvalitu života mnohých ľudí. Použitím preventívnych a sociálnych služieb chceme ponúkať bezpečnejšie a zodpovednejšie alternatívy životného štýlu a vytvoriť priestor na otvorenú diskusiu.

Podporiť výzvu

Image 28

Vráťme zrak nevidiacim v Afganistane a tým im darujme budúcnosť

V rámci dlhodobého projektu Adžamal zbierame finančné prostriedky na zakúpenie rohoviek a ich transplantáciu konkrétnym nevidiacim ľuďom v Afganistane. Samotná operácia na naše európske pomery nie je náročná a celé to stojí „len“ necelých 1000 €. Predstavme si, že za tú sumu môže niekto vidieť!

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu