Zázračný stromček

High-Quality-50-Seeds-Pack-Annual-Fruit-and-Vegetable-Seeds-Aronia-Viking-DIY-Home-Garden-Bonsai

Nazvime ho zázračný stromček alebo stromček zdravia.
Po zverejnení pomoci pre dcérku Alžbetku sa mi raz ozval starší pán. Hovoril mi o tom ako veľmi rád by nám pomohol no finančne sám nie je na tom dobre, ale veľmi by mi chcel pomôcť aspoň radou o niečom čo je podľa neho zázračné. V duchu som si pomyslela, že nejaká mágia, šarlatánstvo a tak. No on ako by mi čítal myšlienky hneď ma uistil, že nechce mi núkať nič také nech sa nebojím len nech si ho najprv vypočujem. Tak som ho zo zvedavosťou počúvala. Poviem vám, že po kratučkej chvíľke som mala veľmi dobrí pocit, že som nezložila telefón.
Rozprával mi o stromčeku Arónia čiernoplodá alebo iným meno Jarabina čierna. Rozprával mi o jej účinkoch na ľudský organizmus a hlavne, že by mohol pomôcť aj Alžbetke ak ho bude správne jesť v kombinácií z vitamínom C. Poslal mi aj odkazy, aby som si o tom všetkom prečítala, že určite nám to pomôže. Najprv sa mi k tým článkom a odkazom veľmi nechcelo no nedalo mi a začala som o tom čítať, aby som sa uistila, že všetko čo mi rozprával je naozaj tak. Mal vo všetkom pravdu a dnes som mu nesmierne vďačná za jeho cenné rady a hlavne, za to, že sa mi ozval a povedal mi o tom.
Nasadila som ich do záhradky a pevne verím, že budúci rok už budeme zbierať úrodu. Len dúfam, že mi to vtáčiky nepozobú skôr ako ich budem môcť obrať, lebo aj im to veľmi chutí.
Ak môžem odporúčam aj vám všetkým, ktorý máte možnosť nasadiť si tento stromček, môžete si o jeho účinkoch prečítať. Jeho využitie je veľmi veľké na každé ochorenie. Je toho strašne veľa preto to nechcem nejako rozpisovať, no chcela som sa o tom z vami podeliť tak ako aj tento milý pán, ktorý mi zavolal a tým mi veľmi pomohol.
Milý darcovia ak môžete prosím podporte moje výzvy aby som mohla pomôcť svojim detičkám v liečení. Zo srdca všetkým ďakujem.

ĽudiaĽuďom.sk – Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša
ĽudiaĽuďom.sk – Nádej pokračovať v rehabilitačnom liečení pre Alžbetku.


Parezka podporuje výzvy

Image 19

Nádej pokračovať v rehabilitačnom liečení pre Alžbetku.

Alžbetka by rada robila s pravou rúčkou to čo aj s ľavou, no nejde jej to kvôli zraneniu, ktoré mala keď prichádzala na tento svet. Pomohlo by jej však liečenie v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona Rehabilitation kde sú výborní fyzioterapeuti, ktorý Alžbetke veľmi pomáhajú hlavne ovládať pravú rúčku, za čo sme im nesmierne vďačný.

Podporiť výzvu

Image 14

Vaša pomoc by nám umožnila liečiť syna Lukáša

Rozhodnúť sa komu viac pomôcť synovi či dcére je pre rodiča nepredstaviteľné. Milujeme predsa každé dieťa rovnako, no keď nastane nejaký problém hlavne ten zdravotný rodič neváha a hľadá možnosť ako mu pomôcť. Máme tú smolu, že obe naše deti potrebujú rehabilitácie a liečenie na čo nám nevystačí jeden príjem aby sme všetko uhradili preto sa obraciam na Vás, ktorý chcete a môžete nám pomôcť. Zo srdca ďakujeme.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu