Zuzana Haasová čašníčkou! Má to však jeden háčik…

7.12. Haasova Zuzana

Nie je to tak dávno, čo riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n.o. Roland Kyška dal verejný sľub, že ak sa do 31.12. 2014 sprostredkuje prostredníctvom ĽudiaĽuďom.sk viac ako 750 000 €, bude každú stredu v januári 2015 pracovať ako čašník v istom bezprahovom klube. Po pár dňoch sme vedeli, že Roland túto stávku prehral a už sa nevieme dočkať, kedy nás bude obsluhovať.

Keď sme túto výzvu zverejnili aj na našom Facebookovom profile, všimlo si ju mnoho ľudí. Okrem iného aj populárna herečka a spolupracovníčka portálu Zuzka Haasová.  Povedala, že podobné stávky a výzvy má veľmi rada a že pokojne sa staví o niečo aj ona. Slovo dalo slovo a vznikla veľmi podobná stávka – ak sa do konca roka spomínaná suma darovaných peňazí dostane cez hranicu 800 000 €, bude Zuzka obsluhovať jeden večer ako čašníčka v kaviarni Dobre Dobré. Táto výzva stojí skutočne za to, preto neváhajte a zapojte sa do nej aj vy. Stačí, ak prispejete aspoň jedným eurom v prospech ktorejkoľvek výzvy na portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Spoločne tak môžeme urobiť krajšie Vianoce tým, ktorí to najviac potrebujú.

Ďakujeme.

Tím ĽudiaĽuďom.sk.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu