Chystáte sa k moru? Zakúpte si dovolenku cez dovolenkový portál CestovkaPomoci.sk a pomôžte…

Leto už klope na dvere…
Máte už vybranú tohtoročnú dovolenku? Alebo ešte stále uvažujete nad tou správnou destináciou?
Vieme, že vybrať si je častokrát ťažké, lebo ponuka cestovných kancelárií je každým rokom širšia a pribúdajú stále nové krajiny a miesta, ktoré môžete navštíviť.

V ponuke je napr. bájne Grécko a jeho ostrovy, turizmom nepoškvrnené Albánsko, cenovo prístupné Bulharsko či obľúbené Turecko. Dáte prednosť blízkemu “slovenskému” moru, ktorým je jednoznačne Jadran, alebo vaše chute sú viac exotické?

Položte si otázku aký typ dovolenky by ste si želali?
Radi poznávate alebo radšej len tak leňošíte pri mori?
Stačí Vám na oddych jeden týždeň alebo na načerpanie nových síl potrebujete viac času?
Radi cestujete autom, autobusom alebo Vám vyhovuje rýchlosť a komfort leteckej dopravy?

Ak dávate prednosť leteckej doprave, vybrať si môžete buď z ponúk slovenských cestovných kancelárií s odletom z Bratislavy, Sliača, Popradu a Košíc, alebo od českých rakúskych či nemeckých cestoviek, ktoré ponúkajú odlety napr. z Prahy či Viedne.

Všetky kritériá pre výber Vašej dovolenky si viete nastaviť vo vyhľadávači na stránke www.cestovkapomoci.sk. Ak si dovolenku vyberiete a zakúpite cez tento portál, získate aj dobrý pocit navyše. Neveríte?

Kúpou dovolenky pomôžete…
Cestovkapomoci.sk je dovolenkový portál s charitatívnym zameraním, ktorý je napojený na darcovský prortál ĽudiaĽuďom.sk.
Prostredníctvom neho a našich klientov pomáhame ľuďom, ktorí len ťažko hľadajú východisko zo svojej bezútešnej situácie. Týmto ľuďom pomáhame každým predaným zájazdom!
Za každý predaný zájazd dostane CestovkaPomoci.sk províziu od cestovnej kancelárie, ktorá zájazd organizuje. Túto finančnú odmenu ďalej prerozdelíme a jej významnú časť, ktorá činí častokrát aj viac ako 50% odovzdáme konkrétnemu človeku, ktorý žiada o pomoc.
Výška darovanej sumy závisí od ceny zájazdu. Viac o nej sa môžete dozvedieť na našej stránke v sekcii Informácie/ Darovaná suma – http://www.cestovkapomoci.sk/stranky/12:.html.
Navyše každému klientovi garantujeme, že daný zájazd nekúpi nikde inde lacnejšie! To znamená, že cena dovolenky sa o darovanú čiastku nijako nenavýši! Klientovi uplatníme všetky aktuálne zľavy (first moment, last minute, vernostné…), takže ho daná pomoc nebude nič stáť. Peniaze idú z „vrecka“ dovolenkového portálu CestovkaPomoci.sk.
Klient ďalej určí, pre koho bude určená časť peňazí, ktorú z našej provízie za predaný zájazd odvedieme. Vybrať si môže zo zoznamu výziev na partnerskej stránke www.ludialudom.sk.
Navyše každý dar si môžete ľahko overiť u konkrétneho žiadateľa o pomoc. Všetko je transparentné.
Splníme Vám Váš dovolenkový sen za najlepšiu dostupnú cenu a ešte Vás bude hriať pri srdci to, že ste niekomu pomohli. Verte, že tento pocit je na nezaplatenie… :)

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu