Moderátorská silná dvojka

pata jarjabkova

O chystanom podujatí Vianoce v lete v posledných dňoch hovoríme často. Už sme si predstavili organizácie, ktoré budú na Vianociach ponúkať výrobky svojich chránených dielní, kávu, limonádu či koláče, prinášame Vám tiež postupne informácie o programe a jeho účastníkoch a teraz nám dovoľte predstaviť Vám moderátorov podujatia.

Meno Patrícia Jarjabková Garajová je nám, dospelákom, veru poriadne známe. Kto z nás by si nepamätal zvolanie Kukolár, kamaráti!, bez ktorého by sme za našich detských čias ani nemali nedeľu?! Na Kukovi a Paťke sme my všetci vyrástli, a tak sme sa rozhodli, že si na Vianociach v lete zaspomíname a požiadali sme Paťu, či by sa neujala moderovania. Minulý rok prišla na náš prvý ročník ako zástupca jednej z organizácií – Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v SR. V priebehu dňa sa niekoľkokrát zapojila do moderovania a aj do programu a nám sa to tak veľmi páčilo, že sme sa rozhodli osloviť ju aj tento rok. A je nám cťou, že Paťa súhlasila a v sobotu sa s ňou my všetci uvidíme.

Tí z Vás, ktorí boli na Vianociach v lete aj vlani, si iste pamätáte poobedňajšie vystúpenie zabávača Pavla Peschla, ktorý tak ohúril deti, že bláznivo a akčne súťažili, spievali, tancovali, jašili sa… Pri jeho vystúpení sa však bavili nielen deti, ale aj my všetci. A tak sme ho oslovili aj tento rok. Pre deti má prichystaných kopec aktivít, určite nezabudne doma ani svoju gitaru a veríme, že spolu s Paťou budú parádnou dvojkou a celý deň nám s nimi bude plynúť s úsmevom na tvári.

Tešíme sa všetci na Vás už túto sobotu pred Starou tržnicou. Viac informácií aj program celého podujatia nájdete na stránke Vianocevlete.sk.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu