O dovolenkovom portáli Cestovkapomoci.sk

logo

Volám sa Viliam Mego a mám 33 rokov.  Tri roky po ukončení školy som si naplnil svoj sen a otvoril svoju cestovnú agentúru pod názvom Relax. Neskôr som založil aj menšiu cestovnú kanceláriu pod rovnomenným názvom so zameraním na Bulharsko.

Tento rok (2014) vstupujem už do 12-tej  dovolenkovej sezóny. Počas tohto obdobia som získal množstvo skúseností s predajom zájazdov a spolu so zamestnancami sme uspokojili tisícky, verím že spokojných klientov.

Pred pár rokmi prišiel za mnou do cestovky neznámy človek s vážnym zdravotným problémom a požiadal ma o finančnú pomoc. Žiadal o príspevok na kúpu zdravotníckej pomôcky. Keďže jeho zdravotné postihnutie bolo viditeľné a potvrdené aj lekármi, mal som z neho pocit, že peniaze použije na daný účel. V jeho očiach som videl poníženie a beznádej. Jeho zlá situácia ho prinútila žobrať. Iné východisko nevidel. Nedalo mi a prispel som mu.

Občas som si naňho spomenul. Táto emócia mi v mysli rezonovala čoraz častejšie až som sa ňou začal zaoberať.

Pýtal som sa sám seba. „Ako môžem pomôcť ľuďom, ktorí sú na tom oveľa horšie ako ja? Je kríza… mám na rozdávanie?“ Niekedy je ťažké dať človeku ktorého ani nepoznáte peniaze. Peniaze, ktoré by mu mohli pomôcť zo zdravotných či existenčných problémov.

Nedávno, som sa pri mojich potulkách internetom dostal náhodou alebo prostredníctvom „vyššej moci“ na stránku www.ludialudom.sk. Je to darcovský portál, ktorý využívajú ľudia v núdzi aby mohli vyrozprávať svoj príbeh a požiadať potencionálnych darcov o finančnú, či inú pomoc. Pomôcť je možné konkrétnemu žiadateľovi, ktorého si máte možnosť vybrať sami a ten dostáva 100% darovanej sumy. Táto forma pomoci ma oslovila ako blesk z jasného neba. Ihneď som vedel, že aj ja môžem prispieť. Môžem vytvoriť cestovku, ktorá by mohla byť silným nástrojom k pomoci druhým. Bez uváženia som kontaktoval  projektovú manažérku a riaditeľa darcovského portálu a predostrel im moju predstavu o možnosti našej spolupráce. Moja vízia ich zaujala natoľko, že v krátkom čase sa tak zrodila spolupráca medzi darcovským portálom Ľudiaľudom.sk a cestovnou agentúrou. Vďaka tejto vzájomnej spolupráci vznikol dovolenkový a zároveň darcovský portál, ktorý som nazval Cestovkapomoci.sk.

Cestovkapomoci.sk je klasický dovolenkový portál, kde si môžete vyhľadať a zakúpiť dovolenku do celého sveta od ktorejkoľvek slovenskej, českej, rakúskej či nemeckej cestovnej kancelárie a to za rovnakú cenu ako kdekoľvek inde.

Rozdiel je v tom, že kúpou dovolenky u nás pomôžete konkrétnemu človeku či organizácii, ktorí sú zaregistrovaní na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Kúpou dovolenky cez portál Cestovkapomoci.sk tak nezaplatíte ani o cent viac a prispejete desiatkami, niekedy až stovkami Eur konkrétnym ľuďom podľa vlastného uváženia.

Preto sa obraciam na všetkých ľudí, ktorí nie sú odkázaní na cudziu pomoc a z času na čas si doprajú aj nejaký ten oddych vo forme výletu či dovolenky napríklad k moru.

Nie, nebojte sa, nejdem od Vás pýtať peniaze… :)

Vymyslel som model finančnej pomoci, ktorý Vás nebude nič stáť!

Je to možnosť darovať peniaze nie zo svojho, ale z môjho vrecka. Tak čo, využijete ju?

Pomáhajme spolu vďaka mojej marketingovej stratégii predaja zájazdov!

Ruka v ruke s Vami a portálom ĽudiaĽuďom.sk môžeme pomáhať ľuďom v ťažkých životných situáciách či chorým v hmotnej núdzi.

Zakúpte si Vašu dovolenku cez dovolenkový portál CestovkaPomoci.sk. Za zájazd zaplatíte cenu ako kdekoľvek inde, vrátane všetkých aktuálnych zliav (first moment, last minute…).

A ako je to s darovanou sumou?

Za každý predaný zájazd dostane CestovkaPomoci.sk províziu (odmenu), ktorá je súčasťou ceny zájazdu a tak ho nijako nenavyšuje. Darovaná suma je časť mojej provízie. Vo väčšine prípadov sa jedná o jej polovicu (po zdanení) a jej výška závisí od ceny zájazdu (viď…Tabuľka). Žiadateľovi o pomoc bude odoslaná ihneď po zaplatení celkovej sumy za zájazd.

Všetko je transparentné. Každý dar si môžete overiť na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk alebo priamo u žiadateľa o pomoc.

Ak sa Vám tento spôsob pomoci pozdáva, budem rád, ak ho podporíte zakúpením dovolenky u nás a jeho myšlienku budete šíriť ďalej…

Lebo bez Vás to nejde, pretože ten, kto môže pomôcť, ste VY! A tak neváhajte a využite naše služby!

My Vám pomôžeme splniť Váš cestovateľský sen a Vy sa budete podieľať na splnení sna niekoho iného. Verte, že tento pocit je na nezaplatenie… :)


Supercestovka podporuje výzvy

Image 30

Kreslo pre Mareka

Marek bude mať v máji 2014 24 rokov. Do osudného 24. júla 2009 to bol zdravý, šťastný, chlapec, ktorý mal množstvo snov a plánov.

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu