Povzbudenie

Dnes som rozhorčená z vyjadrenia sestričky ku ktorej chodíme cvičiť. Ide o to, že chcem pomôcť svojej dcére skvalitniť život a preto hľadám možnosti liečenia, ktoré sú dostupné na Slovensku. Neviem to pochopiť, akokoľvek sa snažím to chápať, nedá sa to.

Máme nárok cez poisťovňu na rôzne procedúry, kvôli ktorým chodíme na liečenia do Dunajskej Lužnej a do Harmony v Bratislave, kde dostaneme adekvátne procedúry dva týždne a hradí nám ich poisťovňa. My si hradíme len cestu a ubytovanie. Pričom tu v Košiciach, kde bývame, nám nechcú dať adekvátnu liečbu, ktorú máme v podstate hradenú poisťovňou. Že vraj máme nárok len na cvičenie, tak chodíme raz za týždeň sa ukázať a v podstate doma každý deň cvičíme. To je všetko.

Je to podľa mňa veľmi smutné , že to načo máme nárok, sa nemôžeme domôcť, a ešte dnes som dostala vyjadrenie, ako som si dovolia žiadať iné liečenie. Keďže som si našla na internete rôzne terapie, ktoré by Alžbetke pomohli, ale paradox je, že nie sú hradené poisťovňou, sú dosť drahé plus cesta a ubytovanie, tak som poprosila nadácie o pomoc. Oni by boli ochotní mi pomôcť, ale ako garanta som uviedla ošetrujúcu lekárku, ktorá s tým nesúhlasí a ešte mi odkázala, ako som si dovolila nerešpektovať jej liečenie, ktoré pozostáva iba z jednej procedúry a to je cvičenie podľa Vojtu.

Už neviem, čo si mám o takomto jednaní myslieť. Je to veľmi ťažké. Chcem čo najviac dcére pomôcť, ale tí, ktorí by to mali pochopiť, ma odrádzajú od toho. No neostáva mi nič iné, iba hľadať lekára, ktorý by nám pomohol. Počúvli sme lekárku a viac ako rok sme neboli na liečení, iba sme cvičili podľa Vojtu ako nám radila. Výsledok? Zhoršenie stavu. Alžbetke  sa skracuje nôžka, celá strana sa vychyľuje od normálu. A teraz ako ďalej? Samozrejme som začala konať a aj preto som sa objednala na konzultácie do Renone, na liečenie, taktiež do Tatranskej Kotliny na liečenie – neurokineziterapiu,  ktorá by nám mohla zlepšiť stav. Ale tieto terapie si už musíme uhradiť sami. Aj preto prosím o finančnú pomoc všetkých dobrých ľudí, aby sme mohli dať Alžbetke šancu na zlepšenie jej aj tak už ťažkého stavu. Všetkým ďakujem za pochopenie a prípadnú pomoc.


Parezka podporuje výzvy

Image 16

Prosba o pomoc pre Alžbetku na kupeľnu liečbu

Chceli by sme veľmi aby raz Alžbetka mohla povedať ” rúčka funguje.

Podporiť výzvu

Image 15

Vanesska sapotrebuje dostat do centra Liberta aby sa naucila sediet,..chodit..

Dobrý den .Som matka dievčatka ktore sa malo narodit ako zdrave,no nestalo sa tak .Prosim Vas potrebovali by sme finančnu pomoc aby sme sa mohli dostat do centra Liberta do Kosic.Tažko hypotonická Vanesska ma 14 mesiacov zatial si ešte neudrži ani hlavičku na 100%, nesedi a nechodi...ale snaží sa len nas brzdia jej zachvaty a operacie kt musime absolvovat.

Podporiť výzvu

Image 3

chcem bojovat s rakovinov aj napriek mojim tazkym prekazkam v zivote

Mam rakovinu miosarkom horsieho typu aj napriektomu chcem bojovat a preto vas vsetkych prosim o pomoc

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu