Pudingáči pomáhajú aj cez eAukcie

PPE_foto3

Obľúbená slovenská kapela Puding Pani Elvisovej sa rozhodla zapojiť do e-aukcií na portáli LudiaLudom.sk dražbou zaujímavých predmetov či podpísaných CD. Niekoľko otázok sme položili aj sympatickému Pinovi z kapely.

Ako zatiaľ podľa Vás vyzerá festivalová sezóna 2013? Vyvíja sa podľa Vašich očakávaní?

Jasné, zatiaľ sme nikde nemeškali, žiaden koncert nezrušili a každé vystúpenie sme si vychutnali my aj návštevníci, takže super.

Kde všade ste toto leto už vystupovali a čo Vás ešte čaká?

Boli sme na Pohode, na Žákovic Open, na festivale Proti Proudu na Morave a tiež v Břeclavi na oslave 10-ich narodenín klubu Piksla a ešte kade-tade, momentálne najviac žijeme prípravou na festival Grape v Piešťanoch, na ktorý sa veľmi tešíme!

Ktorý koncert ste si tento rok vychutnali najviac?

Pohodu. Hrali sme na Silent Disco stage a ľudia nás počúvali zo slúchadiel. Mali sme spočiatku obavy ako to dopadne, ale bol to jeden z najlepších našich koncertných zážitkov doteraz. Sranda na absurdnej úrovni – táto poloha nám sedí.

Ste hudobníci. Ako je to však s Vami a návštevou koncertov v pozícii účastníka? Máte na čosi podobné vôbec čas?

Ale áno, ak príde zaujímavá kapela ideme si ju pozrieť a nezáleží na tom, či tam hráme alebo nie. Pre nás je dôležité zažiť koncerty a festivaly aj z tej druhej strany.

S členmi kapely trávite zrejme veľa času. Máte nejakú metódu, ktorá Vám pomáha zvládať nezhody a napätia, ktoré sa niekedy objavia?

V poslednom čase sa vôbec nehádame, už sme si na seba zvykli a poznáme sa navzájom,  takže nás nejaké divné nálady či situácie neprekvapia, skôr naopak, väčšinou sa všetko preklopí na humor.

Portál ĽudiaĽuďom.sk je o dobročinnosti a pomáhaní. Akým spôsobom pomáhate najčastejšie Vy?

Ja sám spolupracujem s neziskovou organizáciou Voices, kde všetci veľa hodín odpracujeme dobrovoľne a bez nároku na honorár. S kapelou sme aj odohrali pár takýchto vystúpení, kde pomôžeme dobrej veci a máme z toho dobrý pocit.

V aukciách momentálne nájdete dva balíčky od kapely Puding Pani Elvisovej. Prvý obsahuje pánske tričko červenej farby, podpísané CD s názvom Pí (π) a bubenícke paličky s menom Miloša a symbolom jašterice, ktoré sú vyrábané špeciálne pre neho. Druhý balíčk obsahuje dámske tričko žltej farby a CD Pí (π).


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 22

Darujme zdravie formou liečebno-rehabilitačného pobytu

Hendikep. Postihnutie. Choroba. Dlhodobá. Chronická. A niekedy poúrazová. Mali by sme urobiť všetko pre obnovu, alebo náhradu porušenej funkcie, ktorá v rámci procesu rehabilitácie osoby so zdravotným postihnutím vytvorí základné predpoklady pre jej integráciu. Pre nás – ľudí so zdravotným postihnutím – je rehabilitácia najdôležitejšia. Je to šanca, nádej, ale i tvrdá drina. Posun vpred.

Podporiť výzvu

Image 11

POMOZTE MALEMU BOJOVNIKOVI ABY MOHOL ZIT PLNOHODNOTNY ZIVOT

Prosim pomozte babicke ktora sa stara o vnucika s DMO a robi pre neho vsetko co ma v silach aj ked sama by potrebovala pomoc ,pretoze je onkologicka, zabezpecit plnohodnotny zivot pre vnucika aby sa vedel hrat so svojimi sesternicami a bratrancami a nemusel sa iba so smutnymi ockami pozerat ako si spolu hraju.Bohuzial jej sen sa rozsypal na male kusky pretoze zdravotny stav vnucika sa velmi zhorsil.

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu