Roman Pomajbo: Aj ja potrebujem pomoc

Zdroj: pomajbo.sk

“My sa navzájom potrebujeme. Aby sme žili na nejakej úrovni, je potrebné sa zaujímať o tých druhých,” hovorí herec Roman Pomajbo. V našom videoblogu hovorí o tom, že kým mnohí očakávajú pomoc od neho, aj on sám pomoc potrebuje.

“Malo by byť prirodzené, že si pomáhame. Potom sa nám bude lepšie žiť,” vraví a dodáva, že v tomto duchu vychováva aj vlastné deti.

 

 

Roman Pomajbo sa narodil 26. apríl 1969 v Ilave. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na Štátnom konzervatóriu v Brne a herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Po absolvovaní štúdia pôsobil v divadlách v Nitre a v Trnave. Hosťoval takmer na všetkých bratislavských divadelných scénach. Videli ho diváci Slovenského národného divadla, Novej scény, divadla Astorka Korzo 90, Študia L+S. V susednom Česku zas hosťoval v Národnom divadla, v Divadle na Prádle, Divadle na Fidlovačke a divadle Kalich.

Z televíznej obrazovky si ho diváci pamätajú najmä z relácii S.O.S. (STV) a Partička (TV Markíza).


ĽudiaĽuďom.sk podporuje výzvy

Image 100

...Sama so štyrmi deťmi

Volám sa Anka, mám 37 rokov, som na rodičovskej dovolenke a okrem Vás, ľudí s dobrým srdcom, nemám nikoho kto by mi pomohol.

Podporiť výzvu

Image 9

OKRAJ o.z , Aj ľudia na okraji spoločnosti by mali mať svoj kľúč

Cieľom občianskeho združenia OKRAJ je vytvorenie komplexnej sociálnej služby, ktorá spája pracovné príležitosti so vzdelávaním prostredníctvom chránenej dielne. Našimi klientmi sú zdravotne ťažko postihnutí ľudia na okraji spoločnosti bez domova, ktorí ešte nevzdávajú svoj boj o začlenenie sa do normálneho života. Existuje mnoho chránených dielní a inštitúcií na pomoc ľuďom bez prístrešia, no naša nová sociálna služba dopomôže tým, ktorí sú znevýhodnení hneď dva krát - sú bez domova a navyše zdravotne postihnutí. Chceme preto vytvoriť pre klientov pracovné miesta, čím zdolajú prvý nedobytný bod - trvalý príjem a súbežne im poskytovať odborné poradenstvo: psychologické, sociálne, právne či ekonomické. Napokon, aj títo ľudia si zaslúžia mať svoj vlastný kľúč a to nielen ku šťastiu.

Podporiť výzvu

Image 100

Denné centrum SVETIELKO POMOCI

Vytvorenie Denného centra SVETIELKA POMOCI, ktoré bude rodinám s onkologicky chorými deťmi, s nevyliečiteľne chorými deťmi a rodinám po strate dieťaťa poskytovať pomoc psychológa a sociálneho pracovníka.

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu