Tancujúci bezdomovec: Pri trnavských hradbách sa oslavovalo

20160603_194244_018

Predstavte si, že si chcete v piatok poobede vychutnať drink na terase vášho obľúbeného podniku. Keď si už myslíte, že si môžete obejdnať u čašníčky, ktorá k vám mieri, stane sa niečo nečakané. Namiesto toho, aby si vašu obejdnávku zapísala, začne tancovať!

Takto to vyzeralo pred pár dňami pred nakúpným centrom City Arena v Trnave. Čašníčka v jednom momente namiesto obsluhovania hostí odložila tácku a začala sa pri stoloch na plnej terase tancovať. Schytila ďalšieho obsluhujúceho a postupne sa pridávali ľudia z námestia. Na populárny letný hit sa dokonca začal hýbať aj bezdomovec.

IMG_3248

Tretíkrát sme roztancovali mesto

Dôvod je jednoduchý. Oslava všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní pomáhať iným. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk v týchto dňoch oslavuje obrovský míľnik v online darcovstve. Suma darovaných eur prekročila 2 milióny. Za päť rokov fungovania portálu poslali darcovia pre ľudí v núdzi celkom 90-tisíc darov. „Aj v Trnave, na tretej oslave nášho úspechu, sme chceli symbolicky poďakovať všetkým darcom, vďaka ktorým náš portál funguje a ktorí sú zárukou pomoci ľuďom v núdzi,“ povedal Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.

Tak ako v Bystrici a vo Zvolene, aj v Trnave pohostili organizátori osláv okoloidúcich a tanečníkov z tanečnej skupiny Dominiky Mirgovej VIP CREW, ktorí sa postupne pridali k čašníkom, tortou. Pozrite si video z letnej terasy z prestrešeného námestia pri trnavských hradbách.

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu