Tancujúci čašníci na námestí: Čo sa dialo v Bystrici?

IMG_20160602_171356

Predstavte si, že si vychutnávate voľnú chvíľku na terase a pozorujete ľudí na námestí. Čakáte na obsluhu, keď zrazu počujete hlasnú hudbu. Čašník odhodí tácku, chytí za ruku čašníčku a začne na námestí tancovať.

To nie je len predstava, ale skutočnosť. Banskobystrické námestie sa roztancovalo! Tancovali čašníci, okoloidúci a aj deti. Dôvod je jednoduchý. Oslava všetkých dobrých ľudí, ktorí sú ochotní pomáhať iným. Darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk v týchto dňoch oslavuje obrovský míľnik v online darcovstve. Suma darovaných eur prekročila 2 milióny. Za päť rokov fungovania portálu poslali darcovia pre ľudí v núdzi celkom 90-tisíc darov.

IMG_20160602_170911

Nevídaná oslava všetkých dobrých ľudí

Dvojmiliónovú hranicu sa podarilo pokoriť vďaka 43-tisíc darcom. „Tieto fakty sú dôkazom toho, že v tejto krajine žijú ľudia, ktorí sú ochotní pomôcť iným. A práve s našimi darcami, bez ktorých by darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk nefungoval, sme chceli náš fantastický výsledok osláviť,“ vysvetlil Roland Kyška, riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o.

IMG_20160602_171635

Torta pre každého

Na banskobystrickom námestí bolo skutočne veselo. Hlasná hudba, tancujúci čašníci, tancujúci okoloidúci aj deti, fantastická torta, na ktorej si mohol pochutiť každý, kto išiel okolo a farebné lietajúce balóniky. Takto to vyzeralo pred pár dňami na Námestí SNP v Banskej Bystrici. Pozrite si video, ktoré zaručene roztancuje aj vás.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu