Týždeň overovateľov: Vďaka za to, že ste!

anjelikovia

Tento týždeň sme sa rozhodli nazvať Týždňom overovateľov. Odpoveď na otázku prečo nájdete v liste, ktorý sme zaslali každému jednému z nich. Jeho text uverejňujeme na našom blogu, pretože toto vyznanie vďaky si zaslúži byť verejné.

 

Milý overovateľ, milá overovateľka,

 

rozhodli sme sa druhý aprílový týždeň vyhlásiť za Týždeň overovateľov, za týždeň, ktorým chceme vzdať úctu všetkým Vám, ktorí nezištne pomáhate prostredníctvom darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk.

V počiatkoch, keď náš portál iba vznikal, sme mali isté pochybnosti, či sa nám podarí nájsť ľudí a organizácie, ktorí sa podujmú na túto neľahkú úlohu. Úloha overovateľa je, aj keď sa to možno mnohým nezdá, mimoriadne zodpovedná. Musí sa svojím menom zaručiť za výzvu, ktorej udeľuje overenie. Je to jeho slovo, čím sa riadia mnohí darcovia, keď sa rozhodujú, či podporia konkrétnu výzvu.

Každý overovateľ môže svojím slovom pomôcť niekomu k naplneniu jeho výzvy, k splnenému snu, k vyriešeniu nepriaznivej situácie, s ktorou sa bez cudzej pomoci nevie popasovať.

Naša rodina overovateľov sa neustále rozrastá a to je skvelé. Ďakujeme každému z Vás, či už overil výzvu jedinú alebo viacero. Ďakujeme najmä v mene našich príjemcov, ktorým pomáhate a určite budete pomáhať aj naďalej.

Dovoľte nám, aby sme Vám našu vďaku vyjadrili aj drobným darčekom, malým anjelikom z banskobystrickej chránenej dielne Prístav. Veríme, že Vám urobí radosť a vždy, keď sa naň pozriete, pripomenie Vám, akou dôležitou súčasťou projektu ĽudiaĽuďom.sk ste.

Ešte raz vďaka, že ste!

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu