Umelci sa rozhodli podporiť ľudí v núdzi. Do aukcií venovali až 18 obrazov!

Za poliami, pred horami

Bratislava 24.4.2018 – Benefičné aukcie obrazov v prospech ľudí v neľahkých životných situáciách spojili skupinu amatérskych výtvarníkov s darcovským portálom ĽudiaĽuďom.sk. Celý výťažok poputuje rodinám v núdzi či deťom bojujúcim s rôznymi ochoreniami.

Dievčatko, ktoré nevyhnutne potrebuje rehabilitácie, stará mama vychovávajúca sama svoju vnučku, autistickí súrodenci, ktorí vyžadujú špeciálnu starostlivosť, vdovec starajúci sa o dve maloleté deti, mladá žena so zriedkavým ochorením – mnoho podobných príbehov nájdete na na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk. Mnohé z nich oslovili aj amatérskych výtvarníkov z Malaciek.

Skupina, ktorá tvorí pod umeleckým vedením Rozálie Habovej, sa rozhodla podporiť ľudí v núdzi prostredníctvom benefičných aukcií obrazov.

Príde nám úplne samozrejmé podať pomocnú ruku vo forme obrazov, v ktorých sa premiešavajú všetky farby života. Veríme, že posunú radosť a pomoc tam, kde to je potrebné. Naša tvorivosť je pre nás týmto dvojnásobne užitočnejšia,“ približuje motiváciu pomôcť rodinám či deťom v núdzi Rozália Habová.

Chlapec s kontrabasom

Do aukcií sa môžete zapojiť počas nasledujúcich dvoch týždňov, a to na webovej stránke darcovského portálu. Získať môžete nielen zaujímavé a hodnotné diela, no vydražením obrazov podáte pomocnú ruku tým, ktorí ju nevyhnutne potrebujú.

 „Slovko VĎAKA vyjadruje tak málo na opísanie vďaky ľuďom, ktorým náš osud nie je ľahostajný. Obrovská vďaka patrí pani Habovej a umelcom z Malaciek, ktorí venovali do aukcií krásne obrazy, aj darcovskému portálu ĽudiaĽuďom.sk, ktorého ľudia vždy nájdu spôsob, ako nám pomôcť,“ vyjadruje slová vďaky pani Beatric Gáliková, ktorá sama vychováva svoju vnučku a je jednou z tých, ktorým poputuje výťažok z aukcií.

„Pevne veríme, že táto forma dobročinnej pomoci osloví čo najširšiu verejnosť. Vnímame ju ako silné prepojenie krásneho s užitočným,“ uzatvára Elena Šingliarová, výkonná riaditeľka darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk.

Víla čarovná

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu