Vďaka vašim 2 % môžeme pomáhať na 100 %

Jano jpg

Milí podporovatelia,

darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk dáva už siedmy rok nádej tým, ktorí sú v ťažkých životných situáciách či potrebujú podporu pri realizácii verejnoprospešných projektov. Rodiny v núdzi, choré deti, ľudia s postihnutím, neziskové a mimovládne organizácie, ale aj samosprávy, sa na nás každý deň obracajú s prosbami o pomoc. Ponúkame im nástroj ako transparentne získať finančné prostriedky, ako osloviť verejnosť a ako sa posunúť bližšie k splneniu svojho sna. 

Počas siedmich rokov nášho fungovania sme pomohli viac než 2600 jednotlivcom, rodinám či organizáciám, a to vďaka takmer 72-tisíc darcom. Darovaná suma, ktorá je určená na skvalitnenie života ľudí  ťažkých životných situáciách či na uskutočnenie charitatívnych akcií, prekročila už hranicu  4 182 000 eur.

banner blog

Našou víziou bolo a stále zostáva poukazovať autorom výziev získané dary v plnej výške. Z darov nie je strhávaná žiadna čiastka, všetky bankové poplatky sú hradené zo strany nášho portálu. S narastajúcim počtom darov však rastú aj bankové poplatky, ktorých financovanie predstavuje nemalý náklad pre našu organizáciu.

Pomôžte nám s ich úhradou – pomôžte nám aj naďalej pomáhať na 100 percent.

info final jpg

Budeme radi, ak sa svojimi 2 % z dane rozhodnete podporiť činnosť práve nášho darcovského portálu. Spolu s nami totiž pomáhate všetkým – rodinám v núdzi, chorým deťom, jednotlivcom so zdravotnými ťažkosťami či mimovládnym organizáciám. Bližšie informácie o možnosti podporiť nás vašimi 2% nájdete na daruj2.sk

Vopred veľmi pekne ďakujeme za vašu priazeň a podporu.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu