Zapojte sa do Vianočného Benefičného Bazáru a pomôžte núdznym

VBB

Máte doma veci, na ktoré len zbytočne padá prach? Zanevreli ste na jamajskú hudbu a chcete sa zbaviť všetkých CD Boba Marleyho? Poslúchali ste celý rok, pod vianočným stromčekom očakávate hŕbu darčekov, predtým im však musíte urobiť miesto v skrini? Nech už spadáte do akejkoľvek kategórie, máme pre vás riešenie. Naplňte vašimi nepotrebnými vecami náš Vianočný benefičný bazár a pomôžte tak dobrej veci.

Napriek tomu, že pojem „benefičný bazár“ znie ako klišé, ten náš je predsa len o čosi iný. Forma našej finančnej pomoci je totiž o čosi zábavnejšia. Nejde o žiadne darovanie jednotlivých vecí, ale o ich dražbu prostredníctvom našich elektronických aukcií. Preto ak sa vo vás bije pocit túžby zbaviť sa nepotrebných vecí a pomôcť, prostredníctvom nás to ľahko zvládnete.

Ako na to? Pomerne jednoducho. Ak sa budete riadiť našim návodom, určite hravo vytvoríte aukciu za pár minút. V kategórii aukcie nezabudnite zvoliť Vianočný Benefičný Bazár.

Tím ĽudiaĽuďom.sk urobí všetko pre to, aby vám pomohol s propagáciou. Preto každú e-aukciu, ktorá bude úspešne vytvorená, bude zdieľať na svojej stránke na Facebooku a k dispozícii bude aj platforma blogov na portáli ĽudiaĽuďom.sk. A ešte malá informácia na záver – darovať do aukcie je možné aj rôzne zážitky, služby, či iné plnenie.

Urobme spolu krajšie Vianoce všetkým núdznym!

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu