Ako vytvoriť personifikované poďakovanie

pp00

Pred pár dňami sme na portáli ĽudiaĽuďom.sk spustili novinku – personifikované poďakovania. Aby sme príjemcom čo najviac uľahčili ich nastavenie, rozhodli sme sa vytvoriť tento manuál. Krok za krokom bude príjemcov navigovať k úspešnému vytvoreniu vlastného poďakovania.

O čo vlastne ide?

Každý príjemca, ktorý má zaregistrovanú výzvu na portáli ĽudiaĽuďom.sk, môže vlastnými slovami vyjadriť vďaku každému jednému darcovi, ktorý ho finančne podporil. Doteraz bol darcom po prijatí ich daru zaslaný automatický mail, v ktorom v mene príjemcu ďakoval prevádzkovateľ portálu. No keďže chceme upevniť vzájomný vzťah medzi darcami a príjemcami, rozhodli sme sa dať príjemcom možnosť poďakovať sa vlastnými slovami.

Takže ako na to?

  • Po prihlásení sa na stránke ĽudiaĽuďom.sk nájdete v časti Príjemca možnosť vytvoriť poďakovanie. Kliknite na Poďakovania.

  • Zobrazí sa vám tabuľka (ako je na obrázku nižšie). Po kliknutí na Upraviť môžete do jednotlivých okien vpísať vlastný text.  Nezabudnite na slušné oslovenie aj pozdrav na konci mailu. A ako napísať poďakovanie? Napíšte presne to, čo by ste darcovi povedali do očí, ak by ste sa s ním stretli. Nemusia to byť žiadne dlhé kvetnaté reči, stačí aj krátke vyjadrenie vďaky za podporu a pomoc. Text by mal byť všeobecný, t.j. nie adresovaný konkrétnej firme či osobe. Lebo mail bude zasielaný úplne všetkým darcom, ktorí Vám prispejú čo i len 1 eurom.

Poďakovania môžete napísať až tri. Prvé, ktoré bude zasielané každému jednému darcovi, je to najdôležitejšie. O ňom sme hovorili vyššie.

Druhé poďakovanie systém rozpošle všetkým darcom, ktorí vás doteraz podporili. Urobí tak  v momente, keď sa vaša výzva naplní na 80%. Tu je priestor na to, aby ste darcov, ktorí vás doteraz podporili, slušne požiadali, či tak urobia zas. Dbajte o to, aby darca nemal z vášho textu pocit nátlaku. Mohli by ste ho odradiť.

Tretie poďakovanie systém automaticky rozošle všetkým darcom v momente naplnenia vašej výzvy na 100%. Tu sa môžete všetkým vašim donorom poďakovať za ich pomoc a informovať ich, ako chcete so získanými prostriedkami naložiť.

  • Po vytvorení poďakovaní kliknite na Uložiť. Vaše personifikované poďakovania sa automaticky uložia do systému a po schválení administrátorom budú pripravené na rozoslanie vašim darcom.

 

Ak máte akékoľvek nejasnosti ohľadom nastavenia poďakovaní alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať buď mailom na info@ludialudom.sk alebo telefonicky na čísle 02/35 000 567.

Želáme vám, milí príjemcovia, veľa úspechov pri napĺňaní vašich výziev!

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu