DČR: Zorganizovali zbierku pre zvieratá v útulku

Pani Eva, matka jedného z dievčat opisuje, aký šľachetný nápad mali Barborka, Lucka, Janka a Lucka – štyri spolužiačky, ktoré milujú zvieratá. Za tento skutok boli ocenené v roku 2000 v kategórii Pomoc prírode.

 

Píšem Vám, lebo si myslím, že žiaden šľachetný čin našich detí by nemal ostať bez nášho povšimnutia. Som presvedčená, že dostanete veľa listov s veľmi zaujímavým obsahom, ale rada by som Vám prispela milým nápadom, ktorý mali štyri dievčatká z Gymnázia Vazovova 6 v Bratislave, z triedy sekunda B.

            Pred Vianocami sa na škole zvyknú uskutočniť Vianočné trhy, na ktorých sa dá všeličo predať a všeličo kúpiť. Moja dcéra s priateľkami sa dohodli, že každá z nich doma vyrobí zopár atraktívnych predmetov a tie na trhoch predajú. Povyrábali náramky, prívesky, menovky na darčeky, ale predali aj svoje postavičky z vajíčok Kindersurprise a časopisy Káčer Donald. Takto sa im podarilo získať vyše 500,– Sk. Tieto peniažky potom odniesli do Slobody zvierat ako príspevok na potravu pre štvornohých priateľov.


Detský čin roka podporuje výzvy

Image 26

UROBTE AJ VY DOBRÝ SKUTOK-PODPORTE DETSKÝ ČIN ROKA 2013

POMÔŽTE NÁM DOKONČIŤ PROJEKT! UŽ SME TAKMER VO FINÁLE! DETI SI PRÁVE TERAZ V ŠKOLÁCH ČÍTAJÚ PRÍBEHY A UČIA SA POCHOPIŤ, ČO JE DOBRÉ, AKO POMÔCŤ , AKO PODPORIŤ INÝCH, AKO OCHRÁNIŤ LUDÍ I PRÍRODU!

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu