Dostali sme VIANOČNÝ DARČEK už teraz

2

Od júna sme sa vydali na cestu, ktorá nebola bez prekážok. Rátala som aj s neporozumením, no nestrácala som odhodlanie. Našli sa názory sarkazmu, posmešky, gúľanie očami nevhodné komentáre. Uvedomila som si hneď, že to nám nepomôže a rýchlo som to hodila za hlavu. Sústredila som sa iba na to aby sme dcérke Alžbetke mohli dať príležitosť na lepšiu budúcnosť a tým je operácie  veľmi drahá v zahraničí. Naša snaha nebola márna. Spoznali sme  ľudí,  ktorí v dave vynikajú. Vďaka ich povzbudeniam a pomoci sme sa dostali k vytúženému  cieľu. Aj keď sme iba v polovici cesty, absolvovali sme  prvú operáciu dcérky Alžbetky, naša radosť je nesmierne veľká  za túto možnosť a príležitosť.

1

K nám Vianoce prišli už teraz, je to najkrajší darček pre celú rodinu. Spoznali sme dobro, veľa dobra v ľuďoch. V posledných dňoch si to uvedomuje viac ako inokedy.
V mene Alžbetky sa musím poďakovať hlavne BOHU za to, že nám do cesty poslal ľudí s OBROVSKÝM SRDCOM. Nesmierna VĎAKA patri práve Univ.- Prof. Dr. Robert Schmidhammer z Millesi Center Vienna Private Clinic, ktorý Alžbetku operoval a dal tak nový začiatok pre budúcnosť našej skvelej bojovníčke, ktorá všetko statočne prežíva. Hneď po operácií Alžbetka zhodnotila, že ma lepšie hýbanie v prstoch a hlavne malíčkom začala hýbať, čo jej do teraz nešlo. Bola z toho nadšená. To nám dáva veľkú nádej, že to bude len a len lepšie.

Ďakujeme za podporu, odhodlanie meniť sny na skutočnosť, za modlitby a povzbudenia, za každé euro, ktoré ste nám darovali.

BEZ VÁS by sme to nedali. Naša cesta je v polovici, nekončí sa. Pred nami je ďalšia výzva, druhá operácia.  Ak môžem zo srdca prosím OSTAŇTE s nami a pomôžte nám prosím aj naďalej!

Chýba nám ešte veľmi veľa finančných prostriedkov viac ako 10000, aby Alžbetka mohla absolvovať aj druhú potrebnú operáciu. Za prejavenú priazeň a VAŠE dary zo srdca ďakujeme.

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/5427

34

 


Parezka podporuje výzvy

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu