ĽudiaĽuďom.sk na Farmárskych trhoch

zanet

Tak, ako sme Vás cez víkend informovali na našej facebookovskej stránke, zúčastnili sme sa podujatia Farmárske trhy, ktoré organizovala krajská organizácia CR Bratislava Region Tourism. Od sobotného rána sa pri našom stánku zastavovali návštevníci podujatia a deti kreslili ostošesť. Vyzvedali sa, prečo zbierame detské knihy a veru nebolo málo takých, čo sa poobede alebo v nedeľu vrátili už aj s knihou, ktorú doma vyradili z knižnice.

Na Farmárskych trhoch sme rozdali vyše tisícky našich novín a informačných letákov. Zastavovali sa pri našom stánku mladí aj tí starší, zaujímali sa, nechali si ukázať priamo v našom notebooku, ako portál funguje a oboznámili sa s výzvami, ktoré na portáli sú. Informovali sa na transparentnosť, na záruky a priamo na našej stránke sa mohli utvrdiť v tom, že portál ĽudiaĽuďom.sk ozaj pomáha transparentne, adresne a rýchlo.

Detských návštevníkov zaujala možnosť oddychovať na tuli vakoch, ktoré poskytol organizátor a popri tom si kresliť. Za kresbu dostali od nás ako malý darček pastelky. Zároveň sa veľmi tešili, že sa zapájajú aj do súťaže, v ktorej môžu niečo pekné vyhrať. Rodičia na obrázky svojich ratolestí dopísali mailový alebo telefonický kontakt, aby sme ich vedeli v prípade výhry kontaktovať a drobci odchádzali usmiati s pastelkami v rukách.

V sobotu poobede nás v stánku navštívila aj rodinka Hrbáňovcov. Majú výzvu na našom portáli. Mamka Alexa a Maxa je veľmi šikovná a zdatná umelkyňa, ktorá vyrába šperky a kreslí obrazy. Zopár jej šperkov si môžete vydražiť aj na našom aukčnom portáli. Chlapci v talente za mamkou nezaostávajú, veď posúďte sami! Obaja nám nakreslili obrázok do súťaže. Kresby Alexa a Maxa, ale aj ostatných detí nájdete u nás na facebooku.  Zároveň pri prehliadke diel našich najmenších fanúšikov môžete hlasovať o ten najkrajší obrázok. Stačí, ak ten, ktorý sa Vám páči, lajknete. Tri obrázky s najväčším počtom lajkov vyhrajú a ich autori budú odmenení darčekom od nás a e-shopu Abenys.sk. Súťaž končí na MDD, teda 1. júna.

V nedeľu nás veľmi milo prekvapila pani, ktorá dobehla k nášmu stánku so slovami „No konečne, tu ste!“ Náš stánok sme totiž presunuli o kúsok ďalej, než pôvodne bol. V sobotu sa pristavila a vypočula si, čomu sa venujeme, čo robíme. Ako sama povedala, páči sa jej naša práca, čo-to si o nás prečítala aj na internete  a tak sa rozhodla priniesť nám detské knihy, z ktorých jej deti už „vyrástli“. Veľmi milo nás potešila a keď začala vybaľovať jednu knihu za druhou, aj sme sa trošku obávali, či ich budeme mať kam všetky uskladniť. Sme veľmi radi, že nám dovolila urobiť fotku a priniesť Vám tak túto skvelú správu aj obrazom. A pani nás potešila aj do tretice. Pri odchode, keď sme jej ďakovali za knihy, ktoré priniesla a aj za to, že si dala tú námahu naše nové stanovište hľadať, sa s nami lúčila slovami: „Robíte dobrú vec. Držím Vám palce.“ Aj touto cestou sa jej chceme ešte raz poďakovať za uznanie a podporu. Veľa to pre nás znamená.

Zopár návštevníkov nám sľúbilo knihy, ktoré majú doma. No je ich veľa na to, aby ich nosili na trhy. Tak sme si s nimi vymenili čísla a dohodli sme sa, že si pre knihy prídeme. Veľmi nás teší ochota ľudí pomáhať. Naozaj sme boli milo prekvapení záujmom, ktorý sme u ľudí vyvolali. Deti nakreslili 63 obrázkov, rozdali sme vyše tisícky novín a informačných letákov a stretli veľa známych i neznámych ľudí.

Teraz už riešime iba jeden technický problém. Ako všetky knihy dopraviť do novej detskej knižnice na košický Luník IX :)

PS: Ďakujeme organizátorom z krajskej organizácie CR Bratislava Region Tourism,  že nám zadarmo poskytli možnosť prezentovať sa pred návštevníkmi podujatia. Veľmi si to vážime.

 


Daniela Lališová podporuje výzvy

Image 12

Chceme na vlastných nohách stáť

Sme 6ročné dvojčatá máme DMO a túžime chodiť

Podporiť výzvu

Image 9

Ked sa ocko stane anjelom

Mamka s tromi deťmi zostala sama ..pomožme trom nevinným deťom..ocitli sa v situacii za ktoru nemožu...

Podporiť výzvu

Image 11

POMOZTE MALEMU BOJOVNIKOVI ABY MOHOL ZIT PLNOHODNOTNY ZIVOT

Prosim pomozte babicke ktora sa stara o vnucika s DMO a robi pre neho vsetko co ma v silach aj ked sama by potrebovala pomoc ,pretoze je onkologicka, zabezpecit plnohodnotny zivot pre vnucika aby sa vedel hrat so svojimi sesternicami a bratrancami a nemusel sa iba so smutnymi ockami pozerat ako si spolu hraju.Bohuzial jej sen sa rozsypal na male kusky pretoze zdravotny stav vnucika sa velmi zhorsil.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 28

Damiánkov sen

Damiánko sa narodil so vzácnou diagnózou downov syndróm.......

Podporiť výzvu