Nikto o mne vlastne nevie, že sa pomaly zabíjam

„Každý deň som o krok bližšie k smrti. Som však opatrná, nikdy si nezarežem dosť hlboko na to, aby som to razom celé ukončila. Z môjho nevydareného pokusu o samovraždu bol len zbytočný rozruch a ja asi nemám odvahu zvoliť drastickejšie metódy.

Všetci tvrdia, že len pútam pozornosť, že chcem byť zaujímavá. Ja len hľadám spôsob, ako zvládnuť svoje problémy, lebo už nevládzem. Nič viac. A nič menej. Na moju vlastnú škodu. Ani v tomto nedokážem uspieť. Tak ostávam iba pri sebapoškodzovaní.

Hrozí, že ma vyhodia zo školy. Rodičia sa rozvádzajú. Ľudia, ktorých nazývam kamarátmi, sú pri mne len počas našich drogových „expedícií“ do sveta mimo realitu.

Nemám pocit, že by som týmto ubližovala niekomu inému než sebe. Veď aj tak nikoho nezaujímam. Vždy, keď čo len načrtnem vlastné problémy, ostatní sa tvária, akoby ich tým otravujem. Často riešim problémy druhých, no sebe pomôcť nedokážem….

Nemá to zmysel!

Aj teba teraz len zaťažujem?“

 

Dobrovoľníci na IPčko.sk sú tu pre Teba.

Má to zmysel…

…vždy…

 

 

 

 

Toto dievča nie je hocijakým dievčaťom.

Možno ju poznáte.

Možno je s vami v triede, v práci.

Možno ju stretávate každé ráno v autobuse, alebo ste si od nej práve kúpili noviny.

Kto jej však pomôže?

Nám ľahostajná nie je.

 

Aj s takými prípadmi sa na našej online poradni stretávame.

Preto prosíme o pomoc aj vás.

 

Pomôžte nám pomáhať.


Marek Madro podporuje výzvy

Image 24

ŽIJEME V MODERNEJ DOBE... MY MODERNIZUJEME AJ POMOC DRUHÝM

IPcko.sk je on-line centrum, poskytujúce poradenstvo priamo cez internet (prostredníctvom chatu) mladým ľuďom, ktorí sa nachádzajú v náročnej životnej situácii. Dajte nám možnosť, aby v tom neostali sami. Aj vďaka Vám, môžeme pomôcť tam, kde iní nemajú dosah.

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu