Oznámenie o konaní verejnej zbierky

Neinvestičný fond 4people vyhlásil verejnú zbierku na podporu vybraných výziev zverejnených na portáli ĽudiaĽuďom.sk. Verejná zbierka sa koná na území Bratislavy od 26.4.2014 do 31.12.2014.

Verejná finančná zbierka sa vykonáva sústreďovaním finančných prostriedkov na osobitný účet zbierky číslo IBAN: SK57 1100 0000 0029 2591 3492 vedenom v Tatra banke, a.s., ktoré sú získané:

  • poukázaním ako dobrovoľné príspevky na účet verejnej zbierky priamo, poštovými poukazmi alebo prevodmi z účtu prispievateľa,
  • vyberaním dobrovoľných finančných prostriedkov darcov do uzavretých prenosných pokladničiek, označených logom n.f. a účelom zbierky, na verejných priestranstvách a vo verejnosti prístupných priestoroch právnických osôb (v nepredajných priestoroch prevádzok právnických osôb) v Bratislave.

Za riadne konanie verejnej zbierky zodpovedá Mgr. Patrik Krauspe, riaditeľ Neinvestičného fondu 4people.

Vyúčtovanie verejnej zbierky bude predložené Ministerstvu vnútra SR najneskôr do 15.1.2015, v ktorom sa uvedie popis priebehu verejnej zbierky, hrubý (celkový) výnos verejnej zbierky, náklady spojené s konaním verejnej zbierky, čistý výnos verejnej zbierky a bude preukázané, na aký účel bol čistý výnos verejnej zbierky použitý.

Výnos z verejnej zbierky bude použitý na verejnoprospešný účel –čistý výnos bude pripísaný pod vybrané výzvy na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk.

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu