Spájame sa s najlepšími: Kopecký Hokejová Škola rozbieha projekt s ĽudiaĽuďom.sk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Máte doma hokejový talent, ale nemáte dostatok financií na pokrytie nákladov spojených so zdonokaľovaním sa v tomto športe? Kopecký Hokejová Škola má pre všetkých budúcich nádejných hokejistov výnimočnú príležitosť! Získajte finančnú podporu na rozvoj talentu vášho dieťaťa cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk.

Kopecký Hokejová škola organizuje už druhý ročník letných hokejových kempov pre talentované deti. Na kempoch, ktoré sa konajú v júli 2017, sa deti nenaučia len korčuľovať  a strieľať góly. Pod dozorom odborníkov sa zdokonalia v sebadiscíplíne a tímovom hráčstve. Letné týždňové kempy sú však pre niektoré rodiny finančne náročnejšie. „V prvom ročníku hokejových kempov sme sa stretli s požiadavkou na finančné zvýhodnenia od mamičiek, ktoré vychovávajú svoje deti samé, prípadne má rodina náročnejšie finančné obdobie. Podarilo sa nám pomôcť trom deťom. V druhom ročníku by sme však chceli podporiť viac detí,“ vysvetľuje Ivan Kopecký, predseda Občianskeho združenia Kopecký Hokejová Škola. Registrácia na júlové kempy už prebieha.

Kopecký Hokejová Škola, o. z. sa preto rozhodlo pomáhať deťom cez darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk. Na platforme Kamoši z webu bude registrovať výzvy na finančnú pomoc s úhradou hokejových kempov pre deti, ktoré o podporu požiadajú. „Projekt Kamoši z webu vznikol práve na podporu rozvoja talentu a veľmi nás teší, že spoločne pomôžeme deťom v zmysluplných aktivitách. Už dnes spúšťame dve atraktívne aukcie, z ktorých výťažok použije občianske združenie Kopecký Hokejová Škola na realizáciu letných kempov. Na aukcie.ludialudom.sk si môžete vydražiť dres a šiltovku s podpismi hokejových hviezd Tomáša Tatara, Tomáša Kopeckého, Iva Baránka a Zdena Cháru,“ povedala PR manažérka ĽudiaĽuďom.sk Natália Báreková.

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu