DČR: Veronika s kamarátkami potešili deti v Špeciálnej ZŠ v Detve

Veronika získala ocenenie v roku 2002 v kategórii Dobrý nápad. Spolu s kamarátkami sa rozhodli potešiť deti v Špeciálnej ZŠ pre telesne postihnutých v Detve.

Moja kamarátka ochorela. Aby bola veselšia, išla som ju pozrieť. Ona mi ukázala náramky, ktoré uplietla. Napadlo ma, že by sme ich mohli predávať. A tak sa aj stalo. Deň čo deň sme ja, moja kamarátka a moja sestra plietli a predávali náramky. Koncom mesiaca sme spočítali zarobené peniažky. Zarobili sme 610,-Sk. Za peniaze sme zakúpili sladkosti, ktoré sme zaniesli do Špeciálnej základnej školy pre telesne postihnutých v Detve. Pani riaditeľka nás pozvala 31. 5. 2002 do ústavu na MDD, kde sme rozdávali aj sladkosti, ktoré sme zakúpili za peniažky, čo sme zarobili. Zúčastnili sme sa aj diskotéky a súťaží pre tieto deti. My sme tam boli ako hostia. Deti mali veľkú radosť. Myslím, že tento nápad bol dobrý a budeme v tom pokračovať.


Detský čin roka podporuje výzvy

Image 26

UROBTE AJ VY DOBRÝ SKUTOK-PODPORTE DETSKÝ ČIN ROKA 2013

POMÔŽTE NÁM DOKONČIŤ PROJEKT! UŽ SME TAKMER VO FINÁLE! DETI SI PRÁVE TERAZ V ŠKOLÁCH ČÍTAJÚ PRÍBEHY A UČIA SA POCHOPIŤ, ČO JE DOBRÉ, AKO POMÔCŤ , AKO PODPORIŤ INÝCH, AKO OCHRÁNIŤ LUDÍ I PRÍRODU!

Podporiť výzvu

Image 14

Vrúcna prosba k dobrým ľuďom

Vrúcne prosíme dobrých ľudí o finančnú pomoc pre päť člennu rodinu.Verime že stále dobrý ľudia s veľkým srdcom existujú. Veríme že našu výzvu podporíte s každým eurom....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu

Image 68

Spoločnými silami dokážeme veľké veci

Ahojte, voláme sa Sárka a Ondrejko, sme 5,5 ročné usmievavé dvojičky a obaja by sme chceli byť, ako zdravé deti. Žiaľ ručičky a nožičky nás nechcú počúvať....

Podporiť výzvu