Všetci do zeleného!

Keď koncom minulého mesiaca finišovala Tour de France, na Slovensku vypukla Saganománia. 22-ročný Žilinčan Peter Sagan získal zelené tričko určené pre najlepšieho šprintéra.

Prečo by ale mali zelené tričká dostávať len cyklisti? Prečo neoceníme aktivitu aj iných, napríklad príjemcov na portáli ĽudiaĽuďom.sk? Oceníme, aj vďaka našim priateľom z médií, s ktorými sme vyhlásili súťaž o Zelené tričko ĽudiaĽuďom.sk.

Každý, kto príde na náš portál, zbadá pri výzvach symbol ich naplnenia a pri každej inú hodnotu. Pri nejednej svieti nula či jednotka. Stále viac je ich tam aj s dvojcifernou hodnotou.  Len málokedy však dary pribúdajú pri výzve, ktorej autori nerobia nič pre jej zviditeľnenie.

Na internete pritom môže ktokoľvek urobiť efektívnu propagáciu svojej výzvy bez toho, aby ho to stálo čo i len cent. Ľudia radi zdieľajú a šíria obsah, ktorý je zaujímavý, pútavý, dojímavý či vtipný. Web je plný obrázkov, videí i textov, ktoré si ľudia posielajú, alebo ich „lajkujú“ a tak sa ako lavína šíria celým svetom bez ohľadu na hranice.

Pozajtra končí naša súťaž o zelené tričko, ktorej autor dostane navyše od našich mediálnych partnerov kampaň v hodnote 12-tisíc eur. Už sme dostali prvé prihlášky od príjemcov, posledné určite dôjdu v piatok v noci. V mnohých sme si prečítali zaujímavé nápady, ako dostať informáciu o výzve medzi čo najviac ľudí.

Každý jeden príjemca sa môže ešte prihlásiť, ak na info@ludialudom.sk pošle do konca augusta opis toho, čo v lete pre úspech svojej výzvy urobil. Budúci týždeň porota na čele s moderátorkou rádia Jemné melódie Darinou Mikolášovou vyberie jedného z nich.

Dva dni sa zdajú málo, no aj počas nich možno vymyslieť a zrealizovať skutočne dobrý nápad, ktorý porota i verejnosť ocení.

Niekedy však na to príjemca sám nestačí. Pomôcť mu môže ktokoľvek, kto nápad má, kto napíše v jeho prospech blog, osloví svojich priateľov so žiadosťou o pomoc, vytvorí skupinu alebo podujatie na Facebooku či nebodaj aj v skutočnom svete.

Nech už získa Zelené tričko ĽudiaĽuďom.sk a reklamnú kampaň ktorýkoľvek spomedzi výhercov,  víťazom je každý, kto niečo pre svoju výzvu urobil. Možno nezískal nových darcov okamžite, no správa o zaujímavej výzve na webe žije dlho, možno sa o nej štedrý darca dozvedel práve v tejto chvíli. Možno sa dozvie zajtra…

Držíme všetkým príjemcom palce, aby tomu tak bolo!

Image 1

Bezpečnejšia alternatíva

Mať na výber je dôležité rovnako ako akceptovať a rešpektovať ľudí a ich rozhodnutia. My to vieme. Preto ponúkame našim klientom bezpečie a možnosti ku skvalitneniu svojho života bez prekážok,...

Podporiť výzvu

Image 20

Pomoc pre Tomáška a jeho rodinu

Pomôžte nám prosím, aby sme zvládli náročnú situáciu pri Tomáškovom zdravotnom stave....

Podporiť výzvu

Image 51

Terapie pre Filipka

Detský autizmus nám kompletne zmenil život. Ten Filipkov sa však vďaka terapiám začína meniť k lepšiemu....

Podporiť výzvu